Wpis z mikrobloga

Strzelanie bezhukowymi fajerwerkami przez parę minut na małej przestrzeni
N-----------e przez pół nocy w całej Polsce najgłośniejszym gównem jakie istnieje

Typowy umysłowofobiczny wykopek: to jedno i to samo!
  • Odpowiedz
N-----------e przez pół nocy w całej Polsce najgłośniejszym gównem jakie istnieje

@JuliuszSlowacki: Zmieniłbym na:

"N-----------e przez cały okres między Świętami BN a Sylwestrem i kilka dni po, w radnomowych porach dnia i nocy, w całej Polsce najgłośniejszym gównem jakie istnieje
  • Odpowiedz
@JuliuszSlowacki: nie no wiadomo, że bezhukowe nie są trujące a zanieczyszczenie światłem to są urojenia, a wośpowe wieprze są równiejsze xD WOŚP=piłkarscy troglodyci
Ja nawet z tym wszystkim nie mam wielkiego problemu tylko niech ludzie uczciwie mówią, że robią imprezę dla siebie.
  • Odpowiedz
@Suseuropejski: A odniesiesz się cymbale do całości tego co napisałem czy będziesz sobie uprawiał cherry-picking jak każdy podobny tobie mentalny mongoł?

Rozumiesz różnicę pomiędzy odpaleniem paru fajerwerk przez może dwie minuty w jednym miejscu vs n-----------e przez całą noc w całym kraju? Jak myślisz, jaka jest różnica w zanieczyszczeniu powietrza które sobie tak z koziej d--y wyjąłeś?

Ja nie mam wysokich oczekiwań co to twojej inteligencji (właściwie to to twoje
  • Odpowiedz
@FrizPL_: co wolno panu owsiaczkowi dogadanemu z władzą to nie tobie robaku, a teraz dawaj pieniążki, pora kupić trochę sprzętu którego nie będzie komu obsługiwać.
  • Odpowiedz