Aktywne Wpisy

Arivederczi +202
#ciekawoski #napromieniowanie #promieniotworczosc #skazenie
Ze strony napromieniowani.pl na facebooku:
☢ Incydent w Goiânii
Każdy
Ze strony napromieniowani.pl na facebooku:
☢ Incydent w Goiânii
Każdy
źródło: IMG_6298
Pobierz
Siemka, szukam jakiejś prostej fajnej ciekawej gierki do pogrania we dwóch z rózową. Na ten moment sobie graliśmy w Fortnite, Minecraft i Monopoly. Co byście polecili co pójdzie na Macbooku? Oczywiście nowym M4 nie żadnym sprzed 10 lat :D
#gry #grykomputerowe #steam #granie #grajzwykopem
#gry #grykomputerowe #steam #granie #grajzwykopem

źródło: 621884825_1218519533715522_5551910198624244445_n
Pobierzźródło: image_picker_32168F9B-16F0-4A12-A0FD-C5C686CF8879-90560-000015DB9324327C
PobierzN-----------e przez pół nocy w całej Polsce najgłośniejszym gównem jakie istnieje
Typowy umysłowofobiczny wykopek: to jedno i to samo!
@o__0: @JuliuszSlowacki Tylko Kraków zakazał wszystkich fajerwerków, łącznie z tymi. Co to za logika.
@JuliuszSlowacki: Zmieniłbym na:
"N-----------e przez cały okres między Świętami BN a Sylwestrem i kilka dni po, w radnomowych porach dnia i nocy, w całej Polsce najgłośniejszym gównem jakie istnieje
Ja nawet z tym wszystkim nie mam wielkiego problemu tylko niech ludzie uczciwie mówią, że robią imprezę dla siebie.
Rozumiesz różnicę pomiędzy odpaleniem paru fajerwerk przez może dwie minuty w jednym miejscu vs n-----------e przez całą noc w całym kraju? Jak myślisz, jaka jest różnica w zanieczyszczeniu powietrza które sobie tak z koziej d--y wyjąłeś?
Ja nie mam wysokich oczekiwań co to twojej inteligencji (właściwie to to twoje
@JuliuszSlowacki: CAŁOM NOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Mam 36 lat i nigdy nie słyszałem żeby fajerwerki "n----------y całą noc" podczas Sylwestra. Jesteś manipulantem czy masz po prostu urojenia?
Komentarz usunięty przez moderatora