Wpis z mikrobloga

#strajk ze dwa razy weszlem na mikro nie zalogowany, i taki ściek mnie zaatakował bez czarnej listy, że aż strach. Najgorsze te patomma, myślałem że to już umarło, a to jest główna zajawka wykopków. Niestety nie zauważyłem, jakiegoś mniejszego ruchu ogólnie ( ͡° ʖ̯ ͡°) białek nie ma czym się martwić.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RadekRonin: ja mam te gówna też czarnolistowane. Gdyby nie ta funkcja to nie miałbym po co tutaj zaglądać. Uguem protest się nie udał. Konsekwencje będą odroczone w czasie. Pobanowanie użytkowników wartościowych sprawi, że portal jeszcze bardziej zejdzie na psy i nie będzie wartościowych treści, to zapewni dalszy odpływ.
  • Odpowiedz
  • 0
@dzieju41: w strajku chodziło, żeby nie wchodzić na wykop, albo przynajmniej się wylogować. Ja się wylogujesz i wejdziesz na mikro bez czarnej listy to możesz przeżyć szok tak jak ja.
  • Odpowiedz
  • 1
@kubako: walczymy z zalewem botów, niech wykop rośnie w prawdziwych użytkowników, boty zniszczą wykop taki jaki znamy. Plusy stracą na znaczeniu, będziesz widział tylko wykopane na zlecenie botów wpisy, reszta będzie trudna do znalezienia, zniknie w zalewie spamu.
  • Odpowiedz