Wpis z mikrobloga

Pomyśleć, że równo 3 lata temu Hejto stanęło przed wiekopomną szansą przejęcia większości ruchu z wykopu po nieudanym wprowadzeniu wykopu 2.0, ale wszystko koncertowo spartolili dając moderatora jakiemuś ironicznemu kucowi z polibudy, który nie dość, że wyżej sra niż dupę ma, to jeszcze jego żarty śmieszą tylko jego samego - i w efekcie ludzie woleli rządy Białka ze Stecką niż jego xDD
#wykopgate20 #hejto #strajk #protest
Lolenson1888 - Pomyśleć, że równo 3 lata temu Hejto stanęło przed wiekopomną szansą p...

źródło: 3bcb33e33b98c44689e5d0f3546ea0a3880b68a1ad1eccd562283d56efa56a5c

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lolenson1888: lewacki ściek... do tego maksymiliananal który zna się absolutnie na wszystkim, bohater hejto który mówi o sobie carington i paru jeszcze ciuli... I na całą tę bandę trafił się tylko jeden sprawiedliwy...
  • Odpowiedz
@djtartini1: a teraz to powiedziałbym z kolei, że więcej postów na wykopie jest o hejto niż na hejto o wykopie. Nawiązując do poprzedniego wątku :D

I jeszcze ten "negatywny" argument o tym, że ludzie są tam dla siebie mili r---------a najbardziej :D
  • Odpowiedz
  • 2
@ChamskoCytuje: Też o tym myślałem, ale Reddit nie ma funkcji mikrobloga. Nie można w jakikolwiek sposób shitpostować, wszystko się dzieje na kanałach tematycznych. Jak Wykop ostatecznie i definitywnie w-----e się na pysk, to ja chyba pójdę na Twittera.
  • Odpowiedz
Wtedy podjąłem próbę osiedlenie się na reddicie

@ChamskoCytuje: nie wiem czy to moj reddit tak agreguje tresci bo zagladam tylko jak czegos szukam i r/Polska mi sie pojawia na głównej.
Ale 3/4 postów tam to mi wyglądają jak pytania ludzi z downem w stylu 'jak wlaczyc ciepłą wodę jak mam tylko jeden kurek', 'czy tramwaj musi tak hałasować?', 'co to są skwarki?'
Widząc takie treści już wiem, że to nie
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: jego odpały to było tylko preludium, ci kolejni byli dużo gorsi:
-troll absolutnie najgorszego sortu z wiadomej opcji
-zaangażowany działacz polityczny podbijający frekwencję na marszu tuska z dumą ogłaszał eliminowanie wrogów politycznych
ogólnie ta społeczność to zgraja sojaków niczym na reddicie:
Elberus - @Lolenson1888: jego odpały to było tylko preludium, ci kolejni byli dużo go...

źródło: hheee

Pobierz
  • Odpowiedz
@Lolenson1888
-nicki ludzi z wykopu
-treść podobna co na wykopie ( na początku przeklejona 1:1)

Ale wspólne towarzystwo tam brandzlowalo się ze „przynajmniej nie jesteśmy z wykopu”
No i podziękowałem bo to bezsens był tam zaglądać xD
  • Odpowiedz
@djtartini1: reddit bardziej przyjazny? To chyba niszowe hobbystyczne suby. r/Polska to psychiatryk, tak jak to wyżej dobrze opisał @hpiotrekh zbiorowisko kompletnie nierozgarniętej dzieciarni, minusującej wszystko, nawet najbardziej neutralne światopoglądowo komentarze, co nie pasują im do snołflejkowej banieczki, do tego szaleni sojowi modzi na powertripie (oni tam potrafili kiedyś zbanować kogoś za "op to pedau").
  • Odpowiedz