Wpis z mikrobloga

Minęły już ponad dwa lata od kiedy PO znów przejęło władzę. Zobaczcie jak jest nudno: żadnych afer, żadnych wybuchów granatników w komendach głównych policji, żadnej propagandy w telewizji publicznej, żadnych miliardów złotych rozkradzionych ze skarbu państwa, pkb rośnie, inflacja maleje, kryminaliści uciekają po azyl na Węgrzech.
Jak można być takim debilem żeby mówić, że nic się nie zmieniło xD lub nawet, że za pisu było lepiej xDD
#polityka #oswiadczeniezdupy
  • 78
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

rozumiem ale nadal proszę o przykłady.

@przeciwko78: Znajdź sobie choćby wydanie wiadomości z przedednia ciszy wyborczej i zobacz sobie co było o Trzaskowskim, co o Nawrockim, a co o pozostałych kandydatach.

Poza tym Demagog może
ZygmnuntIgthorn - >rozumiem ale nadal proszę o przykłady.

@przeciwko78: Znajdź sobie...
  • Odpowiedz
  • 14
Co konkretnie zrobił rząd obecny że obniżył inflację?

@XeNinja: brak dopłat deweloperów zatrzymał wzrost cen mieszkań.
Skończył się festiwal socjalu z tworzeniem co chwilę nowych dodatków typu 13stki, 14stki itd (niestety aktualne trzeba było zachować).
Wystarczy?
  • Odpowiedz
@mppmpmp: a idźcież wy w p----u z tym pisem, ja kiedyś nawet na nich głosowałem, a potem przez miesiąc cieszyłem się jak dosrywają Tuskowi w każdym wydaniu wiadomości, ale po paru miesiącach, gdy te ciągłe ataki medialne nie ustały, gdy codziennie słyszałem, że Tusk to lub tamto, zacząłem się irytować, bo chciałem dowiedzieć się z wiadomości co się dzieje w PL i na świecie, ale nie, pisiory tłukły tam tylko:
  • Odpowiedz
@mppmpmp: nie no generalnie to mam wrażenie, że takich przypałów jak za PiS-u to nie ma, ale żeby powiedzieć, że nie ma żadnych afer to też trochę na wyrost
pierwsze z brzegu co się przypomina to te jachty z KPP
no i generalnie to bym się tak nie cieszył, bo za 2 lata będzie powtórka z rozrywki i to jeszcze lepsza jak dojdzie Konfa i brauniarze to będziecie wszyscy wspominać
  • Odpowiedz
@mppmpmp: XD Giertych i Nowak umorzenia, TVN i TVP Tuskowe to i nie słyszysz o aferach. Sporo mniejsze przychody z VAT i spółek skarbu państwa niż w poprzednich latach, ale spokojnie nikt nie kradnie XD już nie mówiąc o jachtach z pożyczki kpo XD
  • Odpowiedz
wybuchów granatników w komendach głównych policji, żadnej propagandy w telewizji publicznej, żadnych miliardów złotych rozkradzionych ze skarbu państwa, pkb rośnie, inflacja maleje, kryminaliści uciekają po azyl na Węgrzech.

@mppmpmp: fajnie, ale oni wygrali wybory tylko z jednego powodu - mieli rozliczyć rozkradzione miliardy. To ze nie ma żadnych afer to fajnie, ale niefajnie ze 100 postulatów na 100 dni nic sie nie wydarzyło oraz gdzie kaczynski, obajtek, zero, glapa, wybory
  • Odpowiedz
  • 0
@mppmpmp: Ile teraz płacą za bycie polityczna szmatą? Przez takich zakłamańców jak Ty nigdy nie zagłosuje na obecnie rządzących. Banda hipokrytów.
  • Odpowiedz
@mppmpmp: Wczoraj niepotrzebnie wdałem się w gadkę z taksówkarzem, który wyzywał, że to najgorszy rząd jaki był. O pytanie jakie ostatnio były ich afery wymienił Amber Gold i Nowaka. Szybko uciąłem temat, bo srogi republikanin mi się trafił xD
  • Odpowiedz
@XeNinja:wystarczy ze sie zmieniłi i nie zadłuża kraju. PIS dalej by ciagnal sama inflacje, bo to wyzsze stopy procentowe i np. wplywy od bankow. Dla nich inflacja to tez wieksza kasa dla budzetu.
  • Odpowiedz