Aktywne Wpisy

Famine +289
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Schwarzfahrer +68
Mieszkając w powiatowym i zarabiając 4200zł miesięcznie, ja nie jestem w stanie się dorobić własnej chaty.
Mieszkanie w bloku z wielkiej płyty to koszt 300k.
Jestem w stanie odkładać 1k mieszkając u matki. 1,5k jeśli będę jeść same kanapki, kupywać ciuchy w dyskoncie i zrezygnuje z biletu miesięcznego.
Przy
Mieszkanie w bloku z wielkiej płyty to koszt 300k.
Jestem w stanie odkładać 1k mieszkając u matki. 1,5k jeśli będę jeść same kanapki, kupywać ciuchy w dyskoncie i zrezygnuje z biletu miesięcznego.
Przy

#mieszkanie #nieruchomosci #polska #mieszkaniedeweloperskie #pytaniedoeksperta
Easy dla takich ludzi
jedyne kogo stać to lekarzy, właścicieli firm a nie jakichś korposzczurków
Tak naprawde upadek korpo przeora nam gospodarke i wrocimy do 20% bezrobocia wsrod mlodych.
Ale odpowiadając na pytanie kto odpowiadam - ludzie którzy już mają mieszkanie i chcą większe. 4 pokoje jako pierwsze mieszkanie jest niemożliwe przybitych cenach i zarobkach.
Stawka trochę xD
@Arivederczi: akurat lekarze się wyżywią - popatrz, co się teraz dzieje w NFZ. Kasy brakuje na wszystko, tylko nie na jakieś absurdalne faktury dla lekarzy, którzy i tak są niedostępni, bo się notorycznie spóźniają i robią prywatę kosztem tego, co mieliby robić za kasę NFZ
@dwa-bulki-kielbasa: Czemu tak myślisz ? Nie każdy zarabia tyle, bo udało mu się rozdmuchać bańkę w swoim zawodzie a teraz po nocach śni mu się, że go zwalniają :)
@NadwornyPanicz: rodziny, gdzie oboje są na dobrym etacie. Mam wielu takich znajomych. Ci bogatsi wolą jednak domy pod Wawą, ale to już ponad 2mln min
@dwa-bulki-kielbasa: znajomy lekarz na 29k raty miesięcznie :)