Aktywne Wpisy

Czoso +900
Najbardziej kontrowersyjne opinie w Polsce Anno Domini 2026
1. Mieszkanie służy do mieszkania
2. Chodnik służy do chodzenia
3.
1. Mieszkanie służy do mieszkania
2. Chodnik służy do chodzenia
3.

Attacarte +316
#lukaszzak #patologiazmiasta
Jestem głęboko w szoku, okazuje się że bezczelnego buca można usadzić. 20 lat, wcześniejsze zwolnienie możliwe dopiero po 15 latach, aż odzyskałem iskierkę wiary w polskie sądownictwo
Jestem głęboko w szoku, okazuje się że bezczelnego buca można usadzić. 20 lat, wcześniejsze zwolnienie możliwe dopiero po 15 latach, aż odzyskałem iskierkę wiary w polskie sądownictwo

Pierwsza taka współpraca, robiąc zakupy na Frisco będzie można oddawać butelki i puszki zwrotne podczas dostawy
źródło: image
PobierzJa mam w p-----e to, kto odbierze te butelki i zapewne wiekszość ludzi, skoro ten pseudo systemik nie działa w naszych realiach i jest skokiem na kase.
Jak wchodziły zakrętki przymocowane do butelek to małpy potrzebowały rok czasu zanim nauczyli się z tych butelek pić bez kaleczenia sobie mordy nakrętkami XDD
https://wykop.pl/link/7878137/filmik-pokazujacy-jak-dziala-system-kaucyjny-w-praktyce
Dawaj, błyśnij.
Filmik pokazujący jak działa system kaucyjny w praktyce
Klasycznie - do p---------a pierwszy, a jak przychodzą konkretne argumenty to taktyczne s----------e z wątku. Uwielbiam takich pajaców.
@Krupier: facet wrzucił butelkę z trzymając za dupe zamiast za nakrętkę i się dziwi że nie przyjęło xD
To jest właśnie to o czym napisałem - wy monkeye musicie się najpierw nauczyć czytania prostych instrukcji obsługi xD
No tak, wy małpy napiszecie wszystko, nawet wprost kłamać będziecie o byle tylko nie przyznać, że jesteście w błędzie.
Piękna kompromitacja. :D
Sroga kompromitacja wychodku xD
Co za kompromitacja małpy. :D
Ja wiedziałem dawno, że ty jesteś jednym z głupszych ludzi na tym portalu, ale ze aż tak się ośmieszysz to nie przypuszczałem. :D
źródło: 1000002573
Pobierzźródło: xd
PobierzNo widzisz, i bez znaczenia jak wrzucał to nie dostawał swojej kasy klaunie. A wystarczyło tylko obejrzeć film, tylko tyle, a i tak to było zbyt wiele dla ciebie :D
Ech, ja p------ę, a mogłeś jeszcze z tego wyjść z godnością i przyznać się do palniecia głupoty, ale wolałeś dalej robić z siebie błazna. :D
To że chłop wrzucał te butelki olewając instrukcję to tylko drobny mały szczegół xD
Powodzenia w kolejnym wątku klaunie xD