Wpis z mikrobloga

#kaucja #systemkaucyjny #zakupy #zakupyonline #frisco
Pierwsza taka współpraca, robiąc zakupy na Frisco będzie można oddawać butelki i puszki zwrotne podczas dostawy

W ramach nowej usługi kurierzy Frisco będą odbierać worki z opakowaniami objętymi systemem kaucyjnym podczas realizacji dostaw zakupów. Klienci będą mogli oddać maksymalnie dwa worki opakowań podczas jednej dostawy, bez konieczności wcześniejszego zgłaszania tego w aplikacji. Worki będą udostępniane bezpłatnie i automatycznie dodawane do koszyka, z możliwością ich usunięcia.

Odbiór dotyczy wyłącznie puszek i plastikowych butelek objętych nowym systemem kaucyjnym, oznaczonych logo KAUCJA. Usługa nie obejmuje opakowań funkcjonujących w starych systemach kaucyjnych, takich jak butelki szklane.

Zwrot kaucji za oddane opakowania będzie realizowany w formie kuponu kaucyjnego na zakupy we Frisco lub w innych dostępnych formach, zgodnie z obowiązującymi zasadami systemu oraz preferencjami klientów.
LukaszTV - #kaucja #systemkaucyjny #zakupy #zakupyonline #frisco 
Pierwsza taka współ...

źródło: image

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• Doceń
@LukaszTV: ale kogo to interesuje? Pytam serio. Notorycznie wrzucasz zdjecia napojów jakby płacił Ci ktoś za promowanie tego gówna. Promujesz i podniecasz sie tym.
Ja mam w p-----e to, kto odbierze te butelki i zapewne wiekszość ludzi, skoro ten pseudo systemik nie działa w naszych realiach i jest skokiem na kase.
  • Odpowiedz
@BeKa_MaX: system nie działa, bo małpy najpierw muszą się nauczyć prawidłowego wiperdhalania butelek do automatu.
Jak wchodziły zakrętki przymocowane do butelek to małpy potrzebowały rok czasu zanim nauczyli się z tych butelek pić bez kaleczenia sobie mordy nakrętkami XDD
  • Odpowiedz
ucz nas małpo jak tutaj źle "w---------o butelki do automatu":

@Krupier: facet wrzucił butelkę z trzymając za dupe zamiast za nakrętkę i się dziwi że nie przyjęło xD
To jest właśnie to o czym napisałem - wy monkeye musicie się najpierw nauczyć czytania prostych instrukcji obsługi xD
  • Odpowiedz
@NaczelnyWoody wiedziałem, że się nie zawiodę fikołkami. :D

No tak, wy małpy napiszecie wszystko, nawet wprost kłamać będziecie o byle tylko nie przyznać, że jesteście w błędzie.

Piękna kompromitacja. :D
  • Odpowiedz
@NaczelnyWoody

facet wrzucił butelkę z trzymając za dupe zamiast za nakrętkę i się dziwi że nie przyjęło xD

Ja wiedziałem dawno, że ty jesteś jednym z głupszych ludzi na tym portalu, ale ze aż tak się ośmieszysz to nie przypuszczałem. :D
Krupier - @NaczelnyWoody 
  facet wrzucił butelkę z trzymając za dupe zamiast za nakr...

źródło: 1000002573

Pobierz
  • Odpowiedz
@NaczelnyWoody

No widzisz, i bez znaczenia jak wrzucał to nie dostawał swojej kasy klaunie. A wystarczyło tylko obejrzeć film, tylko tyle, a i tak to było zbyt wiele dla ciebie :D

Ech, ja p------ę, a mogłeś jeszcze z tego wyjść z godnością i przyznać się do palniecia głupoty, ale wolałeś dalej robić z siebie błazna. :D
  • Odpowiedz
@Krupier: Tam już mirasy w niejednym komentarzu rozpisywały się w czym był problem xD
To że chłop wrzucał te butelki olewając instrukcję to tylko drobny mały szczegół xD
Powodzenia w kolejnym wątku klaunie xD
  • Odpowiedz