Aktywne Wpisy

jmuhha +22
Jak oceniacie z perspektywy czasu nastoletnie ciążę? Mam wrażenie że jeśli ktoś urodzi mlodo to potem dziecko jest szczęśliwsze niż stare ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000026418
Pobierz
ppooii +128
#pracbaza #patologiazewsi #patologiazmiasta #praca #gorzkiezale #dziendobry
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
źródło: kipimorda
Pobierz

Zaczął na nią jeszcze do tego krzyczeć. Żonka nic nie mówi. Podszedłem do gościa i z-------m mu z całej siły w dupe tak samo jak on dziecku.
Gość z szokiem w oczach na mnie spojrzał XD. Zapytałem czy zrozumiał czy powtórzyć, ale tylko odszedł w szoku dalej z żoną
Co za k---a ludzie. Jakim prawem bijesz dziecko które po prostu biegnąc się przewróciło?
#kiciochpyta #rodzicielstwo #dzieci #patologiazmiasta
W pracy jak pracownikom coś powiesz i nie zrozumieją to też im dajesz klapsy?
@OCIEBATON: ja nie ale ty na pewno patrząc po twoim zachowaniu ;)
@OCIEBATON: no popatrz, dziecku też byś wlał bo masz to zakodowane, pewnie sam nieraz dostałeś lanie
Powodzenia też tobie, może zmądrzejesz
@OCIEBATON: sam siebie okłamujesz bo dopiero co napisałeś że przylałeś obcemu facetowi to z dzieckiem by poszło ci dużo łatwiej
Następnym razem dobij dzieciaka i powiedz ten tekst typowi. Dopiero wtedy zaprowadzisz porządek i rozwiążesz problem na stałe ( ͡° ͜ʖ ͡°)