Wpis z mikrobloga

Robię sobie zakupy w Action a obok mnie przebiega dziewczynka która po sekundzie się przewraca. Podchodzi do niej ojciec, podnosi ją po czym daje jej klapsa w dupe. Za co? Za to że się przewróciła?
Zaczął na nią jeszcze do tego krzyczeć. Żonka nic nie mówi. Podszedłem do gościa i z-------m mu z całej siły w dupe tak samo jak on dziecku.
Gość z szokiem w oczach na mnie spojrzał XD. Zapytałem czy zrozumiał czy powtórzyć, ale tylko odszedł w szoku dalej z żoną

Co za k---a ludzie. Jakim prawem bijesz dziecko które po prostu biegnąc się przewróciło?

#kiciochpyta #rodzicielstwo #dzieci #patologiazmiasta
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Podszedłem do gościa i z-------m mu z całej siły w dupe tak samo jak on dziecku.

@OCIEBATON: no popatrz, dziecku też byś wlał bo masz to zakodowane, pewnie sam nieraz dostałeś lanie
  • Odpowiedz
  • 2
@darek-jg: oczywiście ze dostałem. Ale jestem dużo inteligentniejszy od ciebie i przerwałem ten łańcuch patologii który był przez pokolenia w mojej rodzinie.

Powodzenia też tobie, może zmądrzejesz
  • Odpowiedz
przerwałem ten łańcuch patologii który był przez pokolenia w mojej rodzinie.

@OCIEBATON: sam siebie okłamujesz bo dopiero co napisałeś że przylałeś obcemu facetowi to z dzieckiem by poszło ci dużo łatwiej
  • Odpowiedz
@OCIEBATON:

jak nie potrafi przemówić do dziecka to lepiej żeby go nie miał.

Następnym razem dobij dzieciaka i powiedz ten tekst typowi. Dopiero wtedy zaprowadzisz porządek i rozwiążesz problem na stałe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz