Szukam fotela ergonomicznego do domu, spędzam przy komputerze sporo czasu, fotel będzie używany przez dwie osoby wzrost 178-185 waga 70-85 kg. Budżet tak do 2 500 zł. Interesuje mnie siatkowe oparcie i piankowe siedzisko. Wpadły mi w oko dwa modele:
PROFIm fotel Pace 151SFL MAX PROFIm Fotel biurowy XENON NET 111
@Selivaz: Profim to jeden z 3 polskich producentów, fotele mają 5-letnią gwarancje.
Foteli nie da się polecić (każdy ma inne wymiary, proporcje i wymagania) - trzeba je po prostu przymierzać. Jeżeli fotel ma być wygodny to powinien być ergonomiczny.
W okolicach 2,5k możesz zobaczyć np.: - Profim Accis Pro 150 który np. z mechanizmem synchronicznym Synchro SFL (z regulacją głębokości siedziska), siedziskiem tapicerowanym (pokrytym pianką wylewaną 75kg/m³), oparciem siatkowym, podparciem lędźwiowym (z
„Wyjdź na ulice to zobaczysz ile atrakcyjnych kobiet jest z brzydkimi facetami” Rzeczywistość, całkiem atrakcyjni faceci z laskami z układem kostnym twarzy typowego incela #p0lka #logikarozowychpaskow #blackpill #tinder
Wpadły mi w oko dwa modele:
PROFIm fotel Pace 151SFL MAX
PROFIm Fotel biurowy XENON NET 111
Ma ktoś z was rozeznanie czy warto?
#profim #fotel #fotele #fotelbiurowy #meble #homeoffice #ergonomia
Foteli nie da się polecić (każdy ma inne wymiary, proporcje i wymagania) - trzeba je po prostu przymierzać. Jeżeli fotel ma być wygodny to powinien być ergonomiczny.
W okolicach 2,5k możesz zobaczyć np.:
- Profim Accis Pro 150 który np. z mechanizmem synchronicznym Synchro SFL (z regulacją głębokości siedziska), siedziskiem tapicerowanym (pokrytym pianką wylewaną 75kg/m³), oparciem siatkowym, podparciem lędźwiowym (z