Wpis z mikrobloga

czekam na identyczne zestawienie z KO

@Basiura89: Nie doczekasz się, bo wśród polityków KO, ani innych demokratycznych partii, nie ma degeneratów, którzy cieszą się ze śmierci innych ludzi czy oszukują rodziców dzieci chorych na raka i robią sobie z tego stałe źródło dochodu
  • Odpowiedz
@Basiura89: Zrób podobne zestawienie z przewinieniami i podłościami polityków innych partii. Znajdziesz aż takich degeneratów, których można stawiać w jednym rzędzie z mezją czy ziobrą?
  • Odpowiedz
@CrazyZdzich: oczywiście! Szejna, rodzinka Kini Grajewskiej, cała kariera dwóch najbardziej znanych wafelków w polskiej polityce z pod znaku biedronki. dyplomy z Collegium Tumanum, przewały na kilometrowkach, oni wszyscy tam są umoczeni w różne machloje
  • Odpowiedz
bo kiedy pisałem ten post sprawa była bardzo świeża i wynikało to z informacji, które były dostępne na tamten czas.

@Basiura89: i oczywiście, gdy sprawa się wyjaśniła, to sprostowałeś napisaną przez siebie bzdurę, prawda?
Prawda?
pyzdek - >bo kiedy pisałem ten post sprawa była bardzo świeża i wynikało to z informa...

źródło: sw

Pobierz
  • Odpowiedz
@Esior: no, jak można było coś ugrać to chłop spamował i kłamał ile się da, jak okazało się, że sprawa przegrana i nie da się wybronić tego co odwalili, to nagle “a no bo nie wiedziałem”, “świeża sprawa”, “wydaje się” i moje ulubione “nie ma się co tym ekscytować”.
  • Odpowiedz