Aktywne Wpisy

mmm_MMM +19
Igrzyska Olimpijskie 2030 odbędą się we Francji, jednak z powodu braku odpowiedniego, nowoczesnego toru łyżwiarskiego oraz chęci uniknięcia kosztownej budowy nowego obiektu, konkurencje w łyżwiarstwie szybkim zostaną rozegrane poza krajem gospodarzem. Organizatorzy rozważają dwa główne ośrodki, które posiadają już odpowiednie tory: Turyn (Włochy) lub Heerenveen (Holandia).
#mediolan2026
#mediolan2026
źródło: obraz
Pobierz
tomwick55 +13
Mileta Rajović - defensywny napastnik Legii Warszawa
Czas gry w dzisiejszym meczu: 90min
Gole: 0
Asysty: 0
Strzały: 1
Czas gry w dzisiejszym meczu: 90min
Gole: 0
Asysty: 0
Strzały: 1
źródło: 1000028040
Pobierz

#motoryzacja #pytanie #pytaniedoeksperta #mechanikasamochodowa #mechanika
@Anonim5: mój stał rok, bo dostałem służbowy i prywatny gnił (dosłownie) na parkingu. Po roku odpaliłem, przejechałem się kilka km i sprzedałem za thermomiksa.
źródło: IMG_7536
Pobierzmozesz wyjac akumulator i go naladowac. Jezeli akumulator bedzie dlugotrwale rozladowany to moze byc do wymiany
@MrManiacTeam: bez jaj, gość odstawił auto na miesiąc :D
Protip to odpięcie akumulatora- bez odpinania auto wytrzymało 3-4 tygodnie. Po odpięciu nawet po 2 miesiącach odpalał.
Przy dłuższym przechowywaniu to się zastają hamulce (pozdro jak zaciągniesz ręczny xD), włazi wilgoć i auto dosłownie zaczyna gnić. Potem koła się robią kwadratowe od stsnia i będzie Ci tłukło przy jeździe.
Niekiedy w rezultacie robi się auto nie odpalane pół roku, a zazwyczaj po podaniu prądu wszystko ładnie rusza.
Sam mam Vettę z USA która była nie
@Anonim5: Przejedź się nim raz na jakiś czas, co by łóżyska czy jakie tam elementy ma samochód się odkształciły pod wpływem grawitacji. Ogólnie nic nie powinno być, ale sam mam civica z 2013 roku i jak uruchomiłem samochód po 2 miesiącach, to