Wpis z mikrobloga

#iwonawieczorek Dzięki za linki, dostałem sporo w komentarzach informacji, w PW, na maila. Wrzucam aktualizację.
Co jak co, ale jednego z największych YTberów w życiu bym nie powiązał z tą sprawą ;).

Swoją drogą, ten, kto napisał sławny komentarz o Tłustej Languście ewidentnie chciał zaszkodzić Jesionowskiemu, a dwa lata po komentarzu dziwnym trafem trafił się w tak precyzyjnie wskazanym miejscu model poszukiwanego samochodu. Co za poj...bana sprawa :D.

Dodaje hashtag #billy do czarnolistowania jak ktoś chce śledzić główny tag, ale nie chce widzieć wpisów z linkami do YT.

https://www.youtube.com/watch?v=7tAWEnXvyB0&pp=2AYa
lskx - #iwonawieczorek Dzięki za linki, dostałem sporo w komentarzach informacji, w P...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lskx: Można doszukiwać się sporo, chociaż uważam, że to sprawa jakiegoś "śmieszka"/internetowego trolla skierował wszystkich na taką działkę. Aczkolwiek jeśli chcemy się czegoś doszukiwać. Jesionowski w tych czasach był taksówkarzem, więc sporo nocami mógł widzieć. Zresztą taksówkarzem również był partner matki Iwony. Co więcej Michu na kanale działał bądź nadal działa z gdańską autokasacją, której właścicielami są ludzie o nazwisku Grosz. Czy tak samo nie nazywał się jeden ze znajomych
  • Odpowiedz
@Savitt: nigdy nie mów nigdy, ale nie wydaje mi się żeby tak mogło być. Komentarz chyba jest z 2022, a film z działki to bodajże 2020. Tak więc obstawiam, że ktoś wykorzystał fakt działki żeby zasiać wśród ludzi ciekawość bo w tak "dziwnej", głośnej i długo ciągnącej się sprawie każdy chce mieć swoje 5 minut i np. satysfakcje z tego, że ktoś łyknął nieprawde.
  • Odpowiedz
@lskx: troll napisał komentarz na interi oglądał filmy czytał wpisy na grupach na wykopie i śmiał się że ludzie wałkują temat tłustej langusty
Całe szczęście że ktoś o tym wątku motoryzacyjnym napisał i się sprawa okazała jednym wielkim nieporozumieniem
  • Odpowiedz