Wpis z mikrobloga

Aghem, ja wiem że wy żyjecie w innej rzeczywistości, ale no umówmy się, jak apple wypuści syf to każdy po nich jedzie, jak microsoft wypuści syf to każdy po nich jedzie, owsiak nawet nie potrafi stworzyć merchu, plecaków, maskotek specjalnie dla nich, nie wiem, czegokolwiek co sie aktualnie sprzeda ten jeden jedyny raz w roku by wpadły pieniądze na tegoroczną zbiórkę i wy tego syfu bronicie

polaczki się wzięły za zarządzanie i inne polaczki klaszczą uszami kupując kalendarz z 10 karteczkami samoprzylepnymi za 20zł

wy serio poproście wośp o zbiórkę na polską psychiatrię, bo ewidentnie nie ma tu kasy

#wosp #owsiak #takaprawda
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chuopum3 Boli d--a że gość wypromował od zera coś co działa i nie można go ugryźć z żadnej strony? Trzeba pluć ile się da, może się coś przyklei? Nie dokladzasz? Nie przeszkadzaj. Idź i popłacz sobie w kąciku.
  • Odpowiedz
  • 0
@kidi1: ale wiesz że rynek to nie jest sam sklep online? poza tym tam dosłownie nie ma NIC wartego kupna, może kurtki bo fajny wzór ale tak to NIC
  • Odpowiedz
  • 0
@Wiskoler_double: d--a mnie boli że polaczki mają władzę w tej fundacji i dziale marketingu itd. dosłownie wszystko co tam jest jest zrobione z dpy, byłem w warszawie w kilku dużych marketach i w centrum, tego wośpu dosłownie NIE MA, gdyby nie strona to bym nie wiedział że coś jest i mówimy o WARSZAWIE
  • Odpowiedz