Aktywne Wpisy
Astralis +621
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
komciopomcio +387
żegnaj biedo, piękna kusicielko... I dziękuję @mBank za tę wspaniałą ofertę oszczędnościową
#oszczedzanie
#oszczedzanie
źródło: mbank
Pobierz

@d4r3k: Bardzo dziwni Ci mechanicy. Korzystałem regularnie z usług dwóch i obaj pierwsze co roboli do podłączali samochód do swoich dużych prostowników i odpalali, żeby sprawdzić czy błędy będą dalej. I dopiero wtedy podłączali komputer diagnostyczny.
Komentarz usunięty przez moderatora
@dymaczdusz: wilgoć może? odpływ w podszybiu lubi się zatkać, w różne miejsca wtedy woda idzie. pod stopami wilgotno nie jest? sprawdzałeś czy żaden konektor przy ECU nie jest zielony?
Polecam. Przyjemne, bo się można odstresować i kasa zostaje. Jakbym miał wydać 4k na naprawę auta, które bym kupił np. za 10k, to jak słowo daję bym zezłomował xD Szanujmy się. Wtedy też spadłyby ceny napraw u mechaników
Panie ale to za 2-3 tygodnie dopiero
Panie trzeba dzwonić i się umówić po co pan przyjechał
Pierwsze spojrzenie na typa i już widzę że ma cię w dupie i z laską spojrzy pod maskę.
Diagnozy nie będę komentował bo najczęściej zawyżona i żeby wymienić jak najwięcej podzespołów.
Przeciez to jest taki chlam ze zaden szanujacy sie mechanik nie chce w tym grzebac, wiec RZUCA ZAPOROWA CENE ZEBY ODSTRASZYC KLIENTA,
Mam brata mechanika wiec wiem bo slysze te historie,
Dodatkowo posiadacze OPLI nie sa najzamozniejsi, oraz najbystrzejsi wiec wiadomo ze beda problemy jak nie z autem za jakis czas bo one sie ciagle sypia,
Albo beda sie mega
@ja-jesio-ne: jakie masz? polecasz? opowiadaj mirku
@Arivederczi: No to kup sobie normalne auto niezawodne, a nie te wynalazki OPLE,
Przeciez to jest taki chlam ze zaden szanujacy sie mechanik nie chce w tym grzebac, wiec RZUCA ZAPOROWA CENE ZEBY ODSTRASZYC KLIENTA,
Mam brata mechanika wiec
@pikru: No to kup sobie normalne auto niezawodne, a nie te wynalazki OPLE,
Mam brata mechanika wiec wiem bo slysze te
@ztakisam: I teraz pytanie: co by było po wymianie elementów i zapłaceniu za usługę jeśli problem by pozostał nierozwiązany?