Aktywne Wpisy

simpiara +139
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was ponownie 3 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was ponownie 3 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

vulcanitu +75
Kolejny dzień, kolejne p----y
źródło: 1000006666
Pobierz

I tu jest sedno: negatywne reakcje nie są dramatyczne, nikt mnie nie opieprza, nikt nie robi afery po prostu dystans, zamknięcie, szybkie nie, zero kontynuacji. To boli bardziej niż jawne odrzucenie, bo dokładnie widać, że te teksty z kursów brzmią tu jak dialogi z innej gry. Mimo wszystko muszę to szkolenie skończyć to jest moja jedyna realna szansa, żeby pospłacać długi po kursach PUA i wyjść na zero finansowo; nie mam luksusu wycofania się ani szukania siebie.
Na razie więc cisnę robotę, uczę się procedur, ograniczam gadanie do minimum i notuję w głowie każde potknięcie jak błąd w logach. Telefon oddają dopiero w sobotę wieczorem, niedziela jest wolna, więc wtedy znowu napiszę update za tydzień.
#blackpill #przegryw #tinder #redpill #pua #redpill #wojna #wojsko
Skup się na wszystkim innym poza babami. Dla Twojego dobra Cię proszę.
Skąd ogólnie pomysł na to że w każdym miejscu w którym się pojawisz musisz próbować znaleźć kobietę? Jeden wielki desperat bije z tych opowieści. Tylko ze