Aktywne Wpisy

cierpka-rzodkiewka +294
Vamyss +712
Bardzo mnie cieszy nagonka na lekarzy i mówię to jako część tego chorego systemu opieki zdrowotnej.
Myślicie że do Was lekarz jest opryskliwy? Wyobraźcie sobie jaki jest w stosunku do kogoś kto „przywozi mu pracę”.
W systemie PRM pracuje od 5 lat, nie zliczę ile razy zostałem nazwany: głupkiem, debilem, nieukiem. Wielokrotnie byliśmy upokarzani przez nich przy pacjencie, rodzinie pacjenta i reszcie pracowników. Pamiętam historie starych ratowników, którzy mówili że jaki kiedyś lekarze
Myślicie że do Was lekarz jest opryskliwy? Wyobraźcie sobie jaki jest w stosunku do kogoś kto „przywozi mu pracę”.
W systemie PRM pracuje od 5 lat, nie zliczę ile razy zostałem nazwany: głupkiem, debilem, nieukiem. Wielokrotnie byliśmy upokarzani przez nich przy pacjencie, rodzinie pacjenta i reszcie pracowników. Pamiętam historie starych ratowników, którzy mówili że jaki kiedyś lekarze
źródło: 000MZNMUVK645FN0-C323-F4
Pobierz

Powiedzccie mi co to jest za p---------e widze na internecie, że niby w Polszy jest już lepiej niż w Anglii ? co to q--a za pajace robią te filmiki ?
W jaki niby sposób jest lepiej w polszy ? bo co bo czystsze ulice? i co pozatym ? no właśnie nic q--a w tej polszy nic nie jest lepsze pozatym, że są czyste ulice, "bo jak nic nie potrafie i nic nie mam to przynajmniej bede czysciutenki i bede miał manie czystości" aka "charakter analny" z psychologi Freuda. Pozatym jak ma być syf jak tam q--a nie ma czym brudzić bo wy nie macie na nic hajsu.... jprdl
q--a ludzie ten kraj jest zacofany względem anglii, największe zadupie londynu mimo całego syfu na ulicach i tak jest bogatsze niż cała ta zacofana polsza...
Tutaj w pracy dostajecie kontrakty, nikt nie zatrudnia na czarno, wypłaty są lepsze, wypłaty są na czas, nie ma w pracy mobingu, macie płatne urlopy i chorobowe, komornik was nie ściga za śmieszne długi, przełożony was szanuje i się nie wywyższa, służba zdrowia funkconuje lepiej, nie ma chowu klatkowego jak w kurniku, transport publiczny jest lepszy, powietrze jest lepsze.... co to za prawicowe pajace p------ą, że polsza jest będzie bogatsza od Anglii :DLD::D:D no weźcie ludzie opanujcie się...
W polsce są tylko 2 lepsze rzeczy niż w UK, tańsi lekarze i dentyście i dziewczyny do stałego związku chociaż to też bym dyskutował bo nie każdy ma ochote na kato-fanatyczke z traumami...