Aktywne Wpisy

darknightttt +6
Jeśli jesteś przeciwny aborcji - zrób wazektomie i zabezpiecz swoje plemniki. Rozpowszechniaj informacje na ten temat.
Szybko, tanio, bezpiecznie.
#zwiazki
Szybko, tanio, bezpiecznie.
#zwiazki

Bipolar- +8
Coraz więcej moich kolegów i koleżanek nie radzi sobie psychicznie z tą nagonką. Większość z nas dopiero niedawno odebrała PWZ, a cierpimy za grzechy starszych kolegów. Tak, system jest patologiczny i wymaga głębokiej reformy i wyeliminowania pola do nadużyć, ale to co obecnie się dzieje to przesada. Odkąd żyje, to nie widziałem jeszcze nigdy takiej zorganizowanej i masowej nagonki na jakąś grupę ludzi
#lekarski #lekarz #medycyna
#lekarski #lekarz #medycyna

PS Chciałbym żyć w świecie gdzie słowa przemieniają człowieka w to co one znaczą - normalnie transformacja jak w Power rangers ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
źródło: image
PobierzPS Ubierasz kostium, który aktualnie dobrze wygląda ale tak naprawdę oszukujesz się, że ci ludzie się czymś różnią "są lepsi" od tych drugich pod względem mechaniki działania i myślenia, którym poszczęściło się w genach ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Tak, ale to często niezbędny cope do przetrwania. "Ja jestem ten dobry, nie to, co te parszywe normictwo".
Nie wpuścili cię do pociągu, więc żyjesz w obozie odrzuconych jako ten outsider, który oczywiście nie jest taki jak ta reszta, ci zgnili, zdemoralizowani ludzie. A brutalna prawda jest taka, że gdybyś został wtedy wpuszczony do tego pociągu, to sam byś był jednym z nich. To nie ty wybrałeś.
PS Jakby cię nie ruszało to nie musiałbyś swojej postawy tak zajebiście bronić, zrobiłeś totalnie na odwrót do rzekomej wyznawanej postawy LOL
PS Też chciałbym, aby była jakaś personifikacja odźwiernego na którego można byłoby się wyżyć za te lata krzywdy i niesprawiedliwości ale musimy jakoś z tym żyć, że natura taka jest i nic na to nie