Aktywne Wpisy

#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

smutny_kojot +456

https://www.ebay.co.uk/itm/136952628518?_trksid=p4375194.c102726.m162918
ma wystawionych duzo New Seiko X Alpinist - w sumie w kazdym kolorze. Cena zawsze ta sama 335 a czasami daje promke na £300.
Mysle ze to spoko cena jak za 6R35? Sprzedawca od 2004 roku, 99% pozytywnych komentarzy. Czy to jakies refuby czy co?
#seiko #zegarki #zegarkiboners #ebay
źródło: image
Pobierz@Adolf_HODLer: ta a potem spróbuj to serwisować w pl...