Jestem_robotem123 Jestem_robotem123 18 godz. i 40 min temu 46 + Nagonka na ludzi o prawicowych poglądach hahaha je pier%#&le trzymajcie mnie XDDD#polityka #bekazprawakow #kanalzero źródło: 1000015169 Pobierz
Jestem_robotem123 Jestem_robotem123 18 godz. i 29 min temu via Wykop 8 + @j__b: pod niezłym kamieniem trzeba żyć żeby serio w to wierzyć xd
Matianov Matianov 18 godz. i 25 min temu via Wykop 65 + @j__b: Jest dokladnie odwrotnie. Jakbys powiedzial w internecie ze glosowales na trzaskowskiego to Cie wyzwa od lewakow i zycza smierci
Jestem_robotem123 Jestem_robotem123 18 godz. i 21 min temu via Wykop 33 + @Matianov: pomijając juz fakt że taki trzaskowski też nie jest żadnym lewakiem, centrum i to bardziej w prawo niz w lewo xd
PanPiesek2 PanPiesek2 8 godz. i 11 min temu via Wykop 1 + @Jestem_robotem123: jest nagonka na prawicowców bo to turbo debile
GodEmperorWasRight GodEmperorWasRight 7 godz. i 38 min temu via Wykop 0 + @Jestem_robotem123: @Matianov U mnie w mieście tylko plakaty Czaskoskiego było pocięte i pomazane ¯\(ツ)/¯.
Kroledyp Kroledyp 7 godz. i 5 min temu via Android 0 + @Jestem_robotem123: jestem pewien, że ten ziomek nie wie co to jest ten lewak i prawak, ot ostanie 8 lat Jarek mówił, że wszystko co nie jest Jarkiem, chlaniem wódy na wsi po mszy świętej to lewactwo a Niemcy to już w ogóle
ShawnSpencer ShawnSpencer 3 godz. i 33 min temu via Wykop 0 + @j__b: z nimi nie ma sensu dyskusja. Wystarczy zobaczyć na mirko :)
#polityka #bekazprawakow #kanalzero
źródło: 1000015169
Pobierz