Aktywne Wpisy

baemaj +213
mpetrumnigrum +115
#jakumierasiewlesie
Pilarka jest to dość niebezpieczne urządzenie, które bardzo łatwo i szybko tnie wszelkie materiały bardziej miękkie niż stał, z tego powodu nie można podczas pracy pilarza zbliżać się do niego bliżej niż na 2m. Dla ochrony własnej operator pilarki musi mieć specjalne buty z metalowym noskiem i płytkami zabezpieczającymi resztę nogi oraz specjalne spodnie w których po przecięciu wierzchniej warstwy włókna wkręcą się w łańcuch i zatrzymają pilarkę.
Prędzej czy
Pilarka jest to dość niebezpieczne urządzenie, które bardzo łatwo i szybko tnie wszelkie materiały bardziej miękkie niż stał, z tego powodu nie można podczas pracy pilarza zbliżać się do niego bliżej niż na 2m. Dla ochrony własnej operator pilarki musi mieć specjalne buty z metalowym noskiem i płytkami zabezpieczającymi resztę nogi oraz specjalne spodnie w których po przecięciu wierzchniej warstwy włókna wkręcą się w łańcuch i zatrzymają pilarkę.
Prędzej czy
źródło: 1000007381
Pobierz

Specjalnie brałem wersje parfum, bo myślałem, że będą mocne i trwałe ale teraz czytam, że EDP ma nieraz lepszą trwałość? Przykładowo mam wrażenie, że tego diora praktycznie nie czuć po 2h?!
Wyjaśnijcie prostemu chłopu jak to jest z tymi psikadłami i na co zwracać uwagę przy zakupie, żeby trwałość i projekcja były dobre.
#perfumy
źródło: 1000012118
Pobierz@dominikdominik86: akurat to była sugestia małżonki XD
Czyli jeszcze ten sam model może się różnić parametrami w zależności od partii? Eh a miało być tak pięknie...
A czasem są perfumy, które dawniej były trwałe, ale po 10 latach produkcji już nie są trwałe, więc stąd może być rozbieżność oceń
@dominikdominik86: co to za herezje? Sauvage odniósł ogromny sukces, co już przeczy temu, żeby był dziadowski. Nawet jeżeli ktoś nie lubi tego profilu zapachowego, to i tak daleko mu od dziadowskiego. Sukces sauvaga spowodował wysyp "niebieskich" zapachów, gdyby nie on to by nie było bleu de chanel, Versace, ysl y, Dylan blue i innych.
Sauvage to symbol sukcesu w perfumach - nie wiem czy się coś lepiej sprzedawało w ostatnich latach. Może one milion?
@SlepyBazant: Przecież Bleu de Chanel powstało wcześniej (2010), to raczej Sauvage (2015) jest odpowiedzią na zaistnienie perfum typu żel pod prysznic na rynku, ale masz rację że dopiero Dior spopularyzował ten gatunek.
"Sukces sauvaga spowodował wysyp "niebieskich" zapachów, gdyby nie on to by nie było bleu de chanel, Versace, ysl y, Dylan blue i innych."
...
Rozmarzyłem się. To byłby piękny świat.