Aktywne Wpisy
miji1000 +4
#gielda czym się zajmujecie na codzien? Pisze za 2 lata mature i chciałbym się dowiedzieć w jaka najlepsza dziedzinę iść żeby zbierać kapitał na xtb? Proszę pomozcie

Mega_Smieszek +32
Mireczki co się dzisiaj odwaliło to ja nawet nie
Pojechałem se w jedną stronę do pana weterynarza Uberem, się pytam ziomeczka czy będzie problem, bo kotka psotka, a ten że luzik arbuzik i dostał później tipa za piątala. Co się cholera owyła po drodze to aż żal mi ziomka xD
Dostała cztery zastrzyki i termometr do d... ale o dziwo na spokojnie wszystko.
Problem
Pojechałem se w jedną stronę do pana weterynarza Uberem, się pytam ziomeczka czy będzie problem, bo kotka psotka, a ten że luzik arbuzik i dostał później tipa za piątala. Co się cholera owyła po drodze to aż żal mi ziomka xD
Dostała cztery zastrzyki i termometr do d... ale o dziwo na spokojnie wszystko.
Problem
źródło: 1000015867
Pobierz

#perfumy #pytaniedoeksperta
Dior - Fahrenheit perfum, Abercrombie - Fierce, Givenchy - Gentleman...
Nie mam jakiegoś ulubionego zapachu, szukam czegoś fajnego na codzień do pracy i coś na weekendowy wieczór.
B--ń Boże, nie zawziąłem się i zbytnio mi nie zależy tylko chciałem spróbować i wyrobić sobie zdanie bo nigdy nie miałem żadnego araba. Z czystej ciekawości.
Jest i on w mojej galerii:)
źródło: 3525
PobierzZ pewniaczków które ja mam to polecam al wataniah kayaan classic i swiss arabian vetiver and orange.
Jeżeli lubisz Hugo Boss Absolu to al wataniah kayaan
Z tych arabów to raczej odpuściłbym większość lattaf.
Skupiłbym się na rasasi hawas, rasasi hawas elixir, french avenue liquid brun, afnan 9pm, armaf cdnim (choć przy EDT można się trochę zniechęcić), al haramain Amber Oud tobacco edition, al haramain aqua dubai, lattafa masa, lattafa atlas
To tak na szybko co mi przychodzi do łba co jest warte uwagi