Wpis z mikrobloga

#napierala Przykokszony bydlak z niskimi statystykami inteligencji i małym speechem łazi po pustkowiach i tłumaczy randomowo napotkanym cfelom na czym to wszystko polega.
koraczan - #napierala Przykokszony bydlak z niskimi statystykami inteligencji i małym...

źródło: wasteland

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@koraczan: kurde az mi przypomniales, ze bede musial pyknac po raz kolejny w fallouta w wakacje. tradycji musi stac sie zadosc nie moge sie doczekac. troche zaluje, ze prawdopodobnie nie pogram z byla dziewczyna, bo planowalem wkrecic ja w uniwersum. co prawda nadal mamy kontakt jako przyjaciele, ale watpie, ze bedzie chciala spedzic ze mna w uj duzo posiedzen przy tak dlugich grach xD
  • Odpowiedz
  • 0
@attrayant: Hehe ja niedawno przeszedlem kolejny raz new vegas ze wszystkimi dodatkami. Jakos nie kumalem czemu nie przeszdlem gry po stronie Mr. Housa i co mi szkodzilo rozwalic zdegenerowane bractwo stali bo pamietam ze to byl dla mnie problem. No ale przypomnialem sobie ze jesli rozwalisz bractwo stali to Veronica nie bedzie chciala ci juz dluzej towarzyszyc a to najlepsza postac w grze.
  • Odpowiedz