Aktywne Wpisy

johny-kowalski +154
W tym historycznym momencie warto zapostować zdjęcie Księżniczki Qajar w młodości #iran
źródło: image_picker_A0194AD1-D05F-4999-99E2-915B3C54DBE1-13742-000009B631A6A0B1
Pobierz
timeofthe +26
#iran Nie ma różnicy kto pierwszy zaczął. Muzułmanie zawsze dostają w------l od Żydów. Więc jakby Iran zaczął a Izrael zrobił im z d--y jesień średniowiecza to ludzie by płakali nad islamistami tak jak nad gazą i nikt nie pamięta że to Hamas zaczął. Więc dobrze że Żydzi i Amerykanie robią porządek z reżimem w Iranie.

Co trzeba zrobić:
1. zrealizować min. 10 płatności kartą na łączną kwotę min. 1000 zł w pierwszym, drugim oraz trzecim miesiącu kalendarzowym po miesiącu zawarcia umowy o kartę,
2. zrealizować min. 5 płatności kartą na dowolną kwotę w czwartym, piątym oraz szóstym miesiącu kalendarzowym po miesiącu zawarcia umowy o kartę.
Proste jak drut ;) Instrukcja co i jak i kiedy poniżej:
Dyson V8 za darmo => https://zarabiajnabankach.pl/odkurzacz-dyson-v8-cyclone-za-darmo-do-karty-citi-simplicity-od-citibank/
Alternatywnie można wybrać zegarek Garmin => https://zarabiajnabankach.pl/smartwatch-garmin-vivoactive-5-do-karty-citi-simplicity-od-citibank-300-zl-premii/
#znb #zarabiajnabankach
#banki #bank #citi #citibank #promocja #promocje #okazja #okazje #kartakredytowa #pieniadze #zarabianie #zarabianiewinternecie #cebuladeals #zadarmo #rozdajo #bezcennechwile #mastercard #elektronika #odkurzacz #dyson #smartwatch #garmin
źródło: Citibank-KK-odkurzacz-Dyson
Pobierz@ZarabiajnaBankach:
Nie, słyszę za to "po co nowy odkurzacz, ten co mamy jest jeszcze dobry". Było nie brać gold diggerki co musi przyszpanować na instagramie.
Ja sobie kupię.
Oczywiście jak mi padnie odkurzacz z komuny.
@Cozwykopem:
Nie musisz mi mówić, bo używam od wielu lat, a za wynalazek lepszy od krojonego chleba uznaję pionowy mopoodkurzacz na mokro (Roborock Dyad Pro), który dołączył do stajni wraz z narodzeniem potomka i narastającą ilością dziecięcych obiadków lądujących na podłodze. Nie ma jednak absolutnie żadnego sensu aby przepłacać za Dysona (no chyba, że jako gadżet to chwalenia się na Insta), kiedy
Ogólnie sprzęt koncepcyjnie świetny - wciąga nawet spaghetti z sosem, mokre kawałki owoców, płatki z mlekiem, zupki-kremy, długie włosy i okazyjnego psiego szczocha ale jednak mam do niego kilka drobnych zastrzeżeń dotyczących detali:
- upierdliwie się go czyści, bo głowica jest nieodłączalna od całości, więc trzeba całym metrowym kijem manipulować w zlewozmywaku, uważając aby nie zrzucić szpargałów z kuchennego blatu a jednocześnie nie zalać elektroniki,
- samoczyszczenie działa tak-sobie, po mleku
Rolki i tak demontujesz to po "psujących się" płynach można nawet wrzucić do pralki a z usuwaniem takiego szlamu z zakamarków głowicy, którego samoczyszczenie nie rusza nie myślałem o wannie, choć to też trochę bez sensu bo trzeba by to robić na kolanach i uważać aby nie zalać miejsc, gdzie woda nie powinna się znaleźć. Parę razy mi się zdarzyło, że zalał się czujnik pochylenia odkurzacza i dopóki nie
Ja do takich rzeczy używam po prostu ręczników papierowych.
Wychodzi najtaniej.
Zwłaszcza w przeliczeniu na czas.
Poza tym można mieć też kolekcję jakiś szmat i po prostu je prać.
Ja na przykład mam wyrobiony system z restauracji – jest mop, jest w nim trochę wody, bardzo dużo środków czystości i to sobie stoi cały dzień do ogarnięcia takich plam
@Cozwykopem:
Na początku tez używaliśmy ale to nie jest rozwiązanie gdy regularnie kilka-kilkanaście razy dziennie sprzątasz lepkie jedzenie z podłogi, pomijając już nawet że trzeba się schylać albo robić to na kolanach jednocześnie pilnując dziecka czy nie próbuje wyskoczyć z krzesełka albo zrobić jeszcze większego bajzlu.