Aktywne Wpisy

ziomgaltestowy +62
Zatrudnili u mnie zoomera i to ile on p----------a kasy to głowa mała. Jego zycie idealnie opisuje konsumpcjonizm 21 wieku i "problemy" z jakimi młodzi się obecnie mierzą.
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w

splinter96 +175
czyli 55 to max, warto zapamiętać
#heheszki
#heheszki
źródło: 1000024421
Pobierz

Jaką w miare tania drukarke warto kupić, by drukować a nie regulowac, ustawiać itd? Najlepiej na prowadnicach bo z wózkami to nie jestem przekonany. Mam ender 3 pro z bltouch, ale tam to było wiecej kalibracji niz drukowania. Po prawie każdym wydruku trzeba było sie bawic mimo bltouch, te rolki to tak średnio bym powiedział. Chodzi o drukarkę kupić, drukować. Czy lepiej tego endera podrasować, bo mam prowadnice liniowe z wózkami HGW20CC jakieś markowe, tylko one są dosyć duże i trzeba by było sporo przerabiać, jest sens wstawiać tam prowadnice, czy lepiej nowoczesną konstrukcje, gotową kupić?
@Zgryd: w skrócie: każde
@Polinik: nie rozumiem o co chodzi o tym zamykaniu? Ja nie w temacie drukarek od lat.
@Zgryd: jesli od lat nie miales stycznosci z nowa drukarka, to bedziesz zaskoczony tymi nowymi. Za A1 mini zaplacisz jakies 700 zl i myslisz tylko co chcesz drukowac a nie jak.
@Zgryd:
Jakoś w zeszłym roku Bambu chciało zamknąć dostęp do drukarki po lokalnej sieci -- wszystko miało lecieć przez ich chmurę i dopiero z chmury do drukarki, wycinając z obiegu inne slicery niż Bambu Slicer.
I potencjalnie dawałoby im to też możliwość blokowania druku "nieprawilnych" modeli, wprowadzenia abonamentu na drukowanie czy użycia innych filamentów niż te ich produkcji.
Zostałaby tylko możliwość pierdzielenia się z
naprawdę nie ma sensu w dzisiejszych czasach walczyć z czymkolwiek z endera. Włącznie z tym że przerabiałem endera5 na core xy z input shaperem, klipperem, no mały voron. Tool head z Corona (direct) a dysze z bambu....
Co byś nie poprawił to powoduje inne problemy a koszt sumaryczny ( już nie mówiąc o koszcie w roboczogodzinach) wyjdzie nieproporcjonalnie wysoki w stosunku do takiego p1s -
@wezsepigulke: bede obserwowal bo mi sie nie pali z tym, dzieki