@A-NON: Trollowanie to ich ulubiony powód na niewygodne bany. Co to właściwie znaczy? Wszystko można pod to podciągnąć tak naprawdę. Sam ostatnio takiego bana 1 dniowego wyrwałem, za to że dodałem śmieszny obrazek z papieżem pod wpisem o #20latwykopu i napisałem dla jaj, że będą ten wpis jubileuszowy usuwać i dodawać, tak długo jak nie zostaną same przychylne komentarze XD Wpisów w wymoderowanych nie miałem żadnych, więc nawet
@Zgrywajac_twardziela: @A-NON ja dostałem 2 tygodnie bana za trollowanie bo wrzuciłem obrazek o spotkaniu z Masą i szefostwem wykopu xD wpis usunięty, odwoływałem się, napisali mi że złamałem regulamin i tyle xD czas na rogale xD
@Zgrywajac_twardziela: kiedyś były moderator mi tłumaczył, że gdy Elfik kasuje wpisy to nie ma żadnych wpisów w kwestii odwołania się, tak było kiedyś.
Kupiłem trochę pierwszy raz w życiu ETF. Wchodzę co chwila i patrzę co się dzieje, ale w porównaniu do śmieciuchów to tak się czuję jak na zdjęciu. To tak zawsze u Was? Znaczy się, u nas jest? Co robicie aby podbić emocje? Adrenalinę? Jakiś sport czy co?
@olke pobił rekord guinnessa, udało mu się sfloodować serwis 1 wpisem, przypadkiem wspominał on o cenzurze @pijmleko i @TheBloody przez moderację.
źródło: biauek_bezjajek
Pobierz