Aktywne Wpisy
Gupiutki +486
Dziś o 1 w nocy walkę z rakiem przegrał mój tata, mój stworzyciel oraz mój największy fan. Tato dziękuję Ci za wszystko. Cieszę się że zdążyłem sie z Tobą pożegnać #zalesie

vladi_putin +277
Czytam o #afera z #zondacrypto i normalnie oczom nie wierzę, że ktoś tam realnie trzymał większy hajs xD
Słuchajcie. Robię #rozdajo na portfel sprzętowy Ledger Nano X (ten najtańszy).
Ja już wyrosłem z #kryptowaluty ale jeżeli wy nadal to robicie, to róbcie to chociaż dobrze i nie trzymajcie wiekszego hajsu na giełdzie, która w każdej chwili może zniknąć i elo zostajecie bez niczego xD
A przy okazji
Słuchajcie. Robię #rozdajo na portfel sprzętowy Ledger Nano X (ten najtańszy).
Ja już wyrosłem z #kryptowaluty ale jeżeli wy nadal to robicie, to róbcie to chociaż dobrze i nie trzymajcie wiekszego hajsu na giełdzie, która w każdej chwili może zniknąć i elo zostajecie bez niczego xD
A przy okazji
źródło: alebydle
Pobierz

![Mchy bocznozarodniowe lasów Polski [bezpłatna publikacja w formacie PDF]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/682fb6ce7b020e4ba0897928da1af4c6356064ec005ac670c76d98dcc085fd6f,q80.jpg)

Od dawna już rodzina ubisoftowa robi wszystko co dla nich dobre, mając gdzieś losy firmy, a developerzy w firmie uznają serię Assassin’s creed jako „ostatnią bezpieczną krowę”. Polecam trochę samorefleksji ( ͡º ͜ʖ͡º)
#arkadikuss #kiszak #gry
źródło: image_picker_4BE7E791-2936-4AFF-AC69-3C58595FE4E6-4326-00002C8DBADE20DA
PobierzZresztą 80% tagu p------i głupoty byle zaprzeczyć rumunowi.
@T0pi5: dokładnie to. Mentalność plemienna - jak się staje w opozycji do kogoś, to pod żadnym pozorem nie można mieć podobnego zdania w jakiejś kwestii, bo przecież z automatu się daną osobę popiera! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mamracjewieszotym: Tak bardzo jest okej z serią, że w zasadzie
@greedy_critic: przecież UV głównie krytykuje Shadows za olanie wątku Assasynów i Templariuszy, co jest opinią raczej niszową i za to że przejadła mu się formuła tych gier, a nie za to że jest to odsłona słaba sama w sobie
tutaj chociażby rzuca, że gameplay'owo jest to najlepsza RPGowa część czy pada tam, że jest najbardziej dopracowana (vel
Już abstrahując od tego, że assasin's creed od pierwszej części to była gra dla NPC i normików, no to zrobienie identycznych mechanik w x gierce z kolei i większości obrońcom ubisoftu musiało się w końcu przejeść. I tak assasiny się zawsze będą sprzedawać, bo masy kupują markę. A problemy są z przerostu firmy czy klapy skull
@greedy_critic: Pamiętam jedynie jak jeden bywalec na tagu mówił, że sprzedaż AC:Shadows wcale nie była tak zła jak ludolodzy mówili, a nie że ogólnie Ubisoft ma się dobrze. Nikt nie mówił że Ubisoft ma się dobrze i będzie miało dobre wyniki finansowe.
@Amebka: ok. Zgoda. Tylko ze raczej mało wykopków czy graczy dostajesobie za friko kluczyk do gierki zeby ja sobie stestować.
Powiesz kup i zdecyduj- oddasz- a ja wyciągam kartę pułapkę- no ta- gra z otwartym światem na 300+ H gdzie tutorial sam trwa 4 godzinki lekko. Pozdro.
Dlatego wybiera sie recenzenta o podobnym guście który rzetelnie przedstawi mi argumenty bym albo
każdy ogarniający wie ze pisarski to pozer i wypowiada się o grach jak twój kolega z biura