Aktywne Wpisy

PanKara +356
Mirki, jest #afera, bo @allegro_pl okradło mnie na 15 000 PLN. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
10 sierpnia 2026, 16:30. Kupuję MacBooka od sprzedawcy Lantre przez Allegro. Specjalnie wybrałem dostawę kurierem, żeby mieć pewność, że nikt po drodze nie grał paczką w kosza na magazynie, ale jak to Allegro ma w zwyczaju, forsuje domyślnie swojego kuriera i to właśnie kurier Allegro realizował wysyłkę.
12 sierpnia, godzina 15:00. Paczka zostaje
10 sierpnia 2026, 16:30. Kupuję MacBooka od sprzedawcy Lantre przez Allegro. Specjalnie wybrałem dostawę kurierem, żeby mieć pewność, że nikt po drodze nie grał paczką w kosza na magazynie, ale jak to Allegro ma w zwyczaju, forsuje domyślnie swojego kuriera i to właśnie kurier Allegro realizował wysyłkę.
12 sierpnia, godzina 15:00. Paczka zostaje
źródło: Zrzut ekranu 2026-09-16 o 16.25.45
Pobierz
WhoIsElijah +59
Kobieta nieidealna nie doceniła kuchni Seby i jeszcze go obwinia, na trzymajcie mnie bo jebnę...
#sebcel
#sebcel
źródło: 1000002114
Pobierz

I to by było na tyle koleżanki i koledzy.
Przez większą część ostatniego roku nie czułem ani motywacji ani zwykłej frajdy z wrzucania kątętu ( ͡º ͜ʖ͡º) na wykop.
Sporo ludzi udzielających się na fajnych niszowych albo zostało zbanowanych, albo odeszła sama.
Ostatnie wydarzenia nie pozostawiają złudzeń, to nie jest miejsce do którego chce się wracać.
Czuje że to już czas i na mnie, więc: Dzień dobry, Cześć, Żyjemy - lecz nie na wykopie
Do zobaczenia gdzieś, kiedyś w odmętach sieci. machajoncypapiesz.jpg
Może jeszcze ktoś pamięta tag #parkology Takie były początki:
Pierwszy post i więcej info: https://www.wykop.pl/wpis/36371609/chcialbym-powolac-do-zycia-nowy-tag-na-wykopie-par/
Było fajnie, było zabawnie czasem z porcją wiedzy bezużytecznej - ale w wraz z wykruszaniem się mirków porostu umarło.
I’ll Catch You On the Flip Side, Fellows.
źródło: MM_F3283
Pobierz