Wpis z mikrobloga

@cocojambo210: Michał Białek obgryza już paznokcie ze strachu, że oni nie wrócą, pewnie dzisiaj w samo południe wyda oświadczenie i przeprosiny oficjalne, aby tylko walczyć o tych ludzi.
No szaleju się ponajadali
z fartem
  • Odpowiedz
  • 1
@kipowrot: I co zrobisz przy ostatnim słowie usuniesz konto? Najlepiej przejść do ostatniego punktu od razu użytkowników ma się tutaj w dupie i strzelanie focha na białka raczej niewiele zmieni
  • Odpowiedz
@cocojambo210: Ja ja jadę jutro pod siedzibę wykopu będę prawdziwy robił protest, kredę kupie w różnych kolorach i będę malował chodnik, a jak Białek nie zareaguje a mi się kreda skończy to się przykleje do asfaltu
z fartem
  • Odpowiedz
@Hissis: Wysłij na pw zdjęcie pod siedzibą wykopu, mieszkam niedaleko Zbożowej, tylko w lepszej dzielnicy więc mam 15 minut i złotych uberem, ponadto odwiedziłem barbera i mogę brać udział w publicznych manifestacjach, z fartem.
  • Odpowiedz
@cocojambo210: mówisz jak typowa Polska peeezda.
Francuzi z błachego powodu potrafią zrobić b*del i roz***ol na mieście a Polak nie. Polak będzie siedział, narzekał „to by nic nie dało” i patrzył spode łba czy jego Pan już podniósł na niego rękę czy nie.

Polacy to peeezdy i kukoldy, dlatego jest jak jest w tym kraju - momentami idzie załamać ręce.
  • Odpowiedz