Aktywne Wpisy
Frasiu +900
Wzięło z zaskoczenia XDD
#mecz
#mecz

crystalmethh +19
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Pytanie dla Mirków i Mirabelek pracujących w zawodzie psycholog / psychoterapeuta / psychiatra. Potrzebuję namiar na jakieś miejsce we Wrocławiu, w którym mogę sobie prowadzić spokojnie prywatną praktykę. Interesują mnie uczciwe warunki wynajmu gabinetu, dobra lokalizacja i pełne wyposażenie. Przebrnęłam przez kilkadziesiąt ofert z OLX i żadna z lokalizacji nie spełnia ww. warunków. Będę też wdzięczna za jakieś tipy odnośnie wynajmu gabinetu, bo nie ukrywam, że dopiero zaczynam działać prywatnie i jest to dla mnie terra incognita ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Znajomi może i oddają połowę stawki (chociaz czesto jest to 30-40%) ale mają w tej cenie gabinet, reklame, materialy, opieke medyczna, sport itd
@roksii: brzmi, jakby psycholog nie rozumiał dlaczego ludzie wolą spokojne życie na etacie, zamiast z--------u na swoim xD
https://psychoterapeuci-wroclaw.pl/index.php/gabinety-dla-psychoterapeuty-wroclaw/
Już na pierwszy rzut oka widać, że dobrze przystosowane do pracy, wygłuszone, lokalizacja też chyba ok. Z tego co piszą na stronie warunki wynajmu raczej standardowe. Pozostaje się dogadać co do ceny i działać.
źródło: 1-4-scaled
PobierzTo niestety prawda, ale kto szuka ten znajdzie ( ͡°
@kawuel: wygląda to dobrze, nawet chyba za dobrze, więc pewnie jak zwykle diabeł tkwi w szczegółach. W każdym razie sprawdzę sobie. Dzięki!
Miej na uwadze, że jest ciężko znaleźć gabinet. Gdy teraz bez pośpiechu coś znajdziesz, wypełnisz grafik, to co zrobisz gdy niespodziewanie wypowiedzą Ci umowę na lokal. Dasz radę zmienić miejsce w miesiąc?
Nie spotkałam się z żądną dobrą jak do tej pory, ale może masz rację ( ͡° ͜ʖ ͡°) Słyszałam za to, że są znacznie gorsze niż ta, w której ja pracuję. O prawie każdej takiej placówce we Wrocławiu mogłabym sporo napisać, bo środowisko jest małe i ludzie ze sobą rozmawiają przy okazji szkolenia, ale nie zrobię tego bo jeszcze mnie pozwą czy
@kawuel: wrzuciłem ten artykuł:
https://wykop.pl/link/7878423/jak-zweryfikowac-psychoterapeute
Pamiętam, że jak sam szukałem terapeuty to miałem problem z rozeznaniem się którego wybrać, a tam na stronce jest to imo dosyć jasno i zwięźle podsumowane.
Jak zweryfikować psychoterapeutę?
@kawuel: dzwoniłam do babeczki z tego ogłoszenia co podlinkowałeś o wynajem gabinetu dla terapeuty. Babeczka wydaje się ok, sama jest terapeutką więc dobrze się z nią rozmawiało. Warunki wynajmu gabinetu też wydają się w porządku, ale jeszcze będę dogadywać szczegóły. No i poza tym, wszystko tak jak oczekiwałam, lokalizacja dobra, parking, gabinety wygłuszone, pomieszczenie socjalne dla terapeutów, etc. Tak więc dzięki za polecajkę, chyba właśnie znalazłam to czego szukałam.
@roksii: cieszę się, że mogłem pomóc ( ͡° ͜ʖ ͡°) W takim razie powodzenia w wynajmie gabinetu i rozkręcaniu swojej prywatnej praktyki! ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Myślę, że to