Aktywne Wpisy
UzytkownikHejto +61
Nie wiesz i się nie dowiesz (bo mamy cenzurę)
Moderacja wykopu usunęła z głównej znalezisko (114 komentarzy, 230 wykopów w 2 godziny)
od @ArseneWengerTheAnimatedSeries
https://wykop.pl/link/7944713/stworzylem-nie-wiem-ale-sie-dowiem-i-zostalem-z-niczym
Moderacja wykopu usunęła z głównej znalezisko (114 komentarzy, 230 wykopów w 2 godziny)
od @ArseneWengerTheAnimatedSeries
https://wykop.pl/link/7944713/stworzylem-nie-wiem-ale-sie-dowiem-i-zostalem-z-niczym
źródło: image
PobierzPytanie 100% poważne.
Jestem z wami na tagu już kilka lat.
Mam obecnie 2-3 miechy wolne od pracy.
Lubię podróżować, ale nie sam.
Jest ktoś chętny na wyprawę do kambo incognito do Się Ryp z relacjonowaniem wszystkiego na wypok? xD
Wiem, p------y pomysł, a to dopiero początek jego zalet xDDD
Jestem z wami na tagu już kilka lat.
Mam obecnie 2-3 miechy wolne od pracy.
Lubię podróżować, ale nie sam.
Jest ktoś chętny na wyprawę do kambo incognito do Się Ryp z relacjonowaniem wszystkiego na wypok? xD
Wiem, p------y pomysł, a to dopiero początek jego zalet xDDD

Bo ukończyłem ten tytuł i mam mieszane uczucia.
Fabuła jest na prawdę ciekawa, tylko że tak na prawdę przez większość gry nie wiemy nic i potem w jednym/dwóch momentach dowiadujemy się praktycznie wszystkiego.
Muzyka - świetna, tutaj się nie czepiam.
Graficznie - bardzo ładna, różnorodność krain cieszy oko.
Problem pojawia sieu mnie w poniższych rzeczach:
Część opcjonalnych krain/światów to wydmuszki. Nie ma tam nic ciekawego.
Główna bolączka - walka. Na początku było to na prawdę fajna rzecz. Lubię gry turowe, do tego jeszcze dochodzi parowanie/uniki ale potem stała się nużąca i nudna. Każda walka właśnie wyglądała podobnie. I ten element zmęczył mnie chyba najbardziej.
W ogóle dla mnie ten tytułów gra soulslike w wersji turowej.
I rozumiem że dla niektórych ten tytuł może być 10/10, GOTY itd. To wszystko jest kwestia indywidualna, subiektywna. Każdy interpretuje gry/filmy/muzykę po swojemu ale po skończeniu II aktu, straciłem zapał do ukończenia tej gry. Zrobiłem to trochę na siłę.
Nie ukrywam - może odczucie do tej gry to kwestia tego że z każdej strony słyszałem że to fenomenalna gra, najlepszy tytuł w jaki ktoś grał. Strony branżowe kipiały że czegoś takiego jeszcze nie było. I całe to nastawienie zepsuło frajdę z gry.
Czy ktoś z Was też ma mieszane uczucia co do tej gry?
#expedition33 #ps5
źródło: clair-obscur-expedition-33-headline-poradnik
PobierzZajebista to była gra, nie zapomnę jej nigdy
@SpiderFYM: Jak dla mnie im dalej tym lepiej. Z początku trzy ataki na krzyż, więc było nudno i powtarzalnie, ale wraz z rozwojem postaci, odblokowywaniem nowych ataków, broni i lumin robiło
mylisz generycznosc(klimat/styl) z projektem lokacji (layout mapy)
no ale ogolnie to sie zgodze, clair 33 dosc slabo prowadzi przez mapy nie oferujac zadnej pomocy w postaci jakiegos GPS, mimo tego ze same layouty sa dosc korytarzowe i teoretycznie ciezko sie w nim zgubic
@SpiderFYM: To jest wybitna gra dla ludzi którzy albo mało grali w gry ogólnie albo w jrpgi.
@paluszki_rybne tutaj też trzeba farmić, ja akurat mam zawsze taki problem że szybko lecę przez jrpgi bo nie lubię farmienia i tutaj też niestety pod sam koniec byłem niedolvlowany xD więc ta