Wpis z mikrobloga

@Cztero0404: Mi się wydaję, że teraz ciężko spotkać kobietę w wieku 20-35 lat w stroju kąpielowym dole innym niż stringi czy te majtki brazylijskie. W sumie moja ex nie lubiła stringów. Zawsze jak spodobał się jej ładny komplet w Esotiq czy Triumph miała problem, że pasujące majtki to stringi. Ogólnie skoro dziewczynie wykonującej pracę męską nie przeszkadzają one w pracy to widocznie da się dobrać na tyle wygodne, żeby była
Sylwiusz_89 - @Cztero0404: Mi się wydaję, że teraz ciężko spotkać kobietę w wieku 20-...
  • Odpowiedz
Mi się wydaję, że teraz ciężko spotkać kobietę w wieku 20-35 lat w stroju kąpielowym dole innym niż stringi czy te majtki brazylijskie. W sumie moja ex nie lubiła stringów. Zawsze jak spodobał się jej ładny komplet w Esotiq czy Triumph miała problem, że pasujące majtki to stringi. Ogólnie skoro dziewczynie wykonującej pracę męską nie przeszkadzają one w pracy to widocznie da się dobrać na tyle wygodne, żeby była wygoda ich noszenia-
  • Odpowiedz
ale o co ci chodzi z tymi stringami?

@kasiknocheinmal: Oto, że widać pośladki i duża część kobiet nosi takie majtki właśnie dla tego. Żeby nie wiem zakładają legginsy albo sukienkę/spódnicę bardziej obcisłą ich d--a nie wyglądała jakby miały na sobie pieluchę. Ale pewna część mężczyzn nie może tego zdzierżyć.
  • Odpowiedz
Pokazują pośladki, co nie jest jeszcze normą.

@ChickenDriver2: Oczywiście, że jest. Nie leć na wakacje do takich krajów jak Hiszpania albo Chorwacja bo jeszcze zawału dostaniesz jak pójdziesz na lokalną plażę i zobaczysz kobietę opalającą się bez stanika xD
  • Odpowiedz
@Cztero0404: https://sport.fakt.pl/inne-sporty/krolowa-nart-biega-w-stringach/kh2n6cf Dla mnie świetny przypadek to J.K. Po prostu zakładała do biegów obcisły kombinezon i pod nim musiała mieć wygodę. To, że niektórzy próbują coś obrzydzić to ile ja żyję to o tym słyszałem. Nie pij Coca-Coli, bo zęby stracisz w rok. Nie czytaj H.P., bo zostaniesz satanistą. To samo kobiety ze stringami. Zawodniczka nie nosiłaby w sporcie czegoś co nie byłoby dla niej wygodne. Piłkarki nożne też często
  • Odpowiedz
Jak kobieta chce zrobić wrażenie na facecie w łózku, to kupuje secik ze stringami a nie z zakrytymi figami w różyczki czy inne groszki.
Tylko, że sporo kobiet kupuję takie komplety dla siebie, a nie dla facetów. Często to są jakieś dojrzałe 45 lat+ kobiety co dla nich 300 PLN za stanik i stringi za 60 PLN to niewielki wydatek. W większości mało kto wie, że one mają je na sobie, a
  • Odpowiedz