Aktywne Wpisy

Sonny86 +98
mckk +37
#rodzicielstwo #dzieci
Wpis dla ludzi zastanawiających się nad posiadaniem dzieci, z mojego doświadczenia (mam dwójkę: 3 latka i 6 miesięczne dziecko).
Jeśli:
- lubisz dzieci. Na ich widok zawsze się uśmiechasz. Lubisz bawić się z dziećmi rodzeństwa, znajomych
- nie masz zainteresowań. Często się nudzisz. Nie masz pomysłu jak spędzić czas
- nie masz zbyt wielu znajomych, rzadko spotykasz się z ludźmi towarzysko
Wpis dla ludzi zastanawiających się nad posiadaniem dzieci, z mojego doświadczenia (mam dwójkę: 3 latka i 6 miesięczne dziecko).
Jeśli:
- lubisz dzieci. Na ich widok zawsze się uśmiechasz. Lubisz bawić się z dziećmi rodzeństwa, znajomych
- nie masz zainteresowań. Często się nudzisz. Nie masz pomysłu jak spędzić czas
- nie masz zbyt wielu znajomych, rzadko spotykasz się z ludźmi towarzysko

Dlaczego jest tak, że w męskiej szatni, czy pod prysznicem po basenie czy siłowni to normalne, że faceci chodzą nago i nikt nikomu się nie przygląda a w damskiej szatni z kolei dziewczyny łażą opatulone. Przecież wszyscy mają to samo?
Z czego to wynika?
źródło: image
Pobierz@ChickenDriver2: Skąd ty to w ogóle wiesz, co? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Może przez takich zboków trzeba się właśnie zakrywać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A odpowiadając pośrednio na twoje pytanie, to bywam na różnych siłowniach i zdarza się, że laski się przebierają przy innych. Może nie rozbierają się do rosołu, ale stanik bez problemu
Baby nie malują się i nie ubierają dla mężczyzn. Wszystko robią dla innych kobiet. To samo z plastikiem. Czy mężczyzna potrzebuje d--y pawiana na twarzy kobiety? Co z pazurami?czy naprawdę trzeba mieć szpony do polowań? Wiadomo że brudne paznokcie nie są lepiej ale można mieć czyste krótkie. Jak chłop nie chce się rozbierać to idzie do domu.
+ zezwięrzęcenie
+ desensytyzacja
W tym przypadku akurat baby są mądrzejsze
@Pan_Szeryf: dlaczego zakładasz, że ktoś chciałby to oglądać?
@ChickenDriver2: Nie wiem, ale dziwne jest to, że kiedy ja byłem dzieciakiem i mieliśmy lekcje pływania ze szkoły dorosłe chłopy potrafiły chodzić z gołą fujarą pod prysznicami.