Wpis z mikrobloga

#rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #basen #silownia #szatnia #pytanie #sport

Dlaczego jest tak, że w męskiej szatni, czy pod prysznicem po basenie czy siłowni to normalne, że faceci chodzą nago i nikt nikomu się nie przygląda a w damskiej szatni z kolei dziewczyny łażą opatulone. Przecież wszyscy mają to samo?

Z czego to wynika?
ChickenDriver2 - #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieski...

źródło: image

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

w damskiej szatni z kolei dziewczyny łażą opatulone.

@ChickenDriver2: Skąd ty to w ogóle wiesz, co? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Może przez takich zboków trzeba się właśnie zakrywać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A odpowiadając pośrednio na twoje pytanie, to bywam na różnych siłowniach i zdarza się, że laski się przebierają przy innych. Może nie rozbierają się do rosołu, ale stanik bez problemu
  • Odpowiedz
@ChickenDriver2: w Japonii wszyscy siedzą w jednej wannie i nikogo to nie interesuje.

Baby nie malują się i nie ubierają dla mężczyzn. Wszystko robią dla innych kobiet. To samo z plastikiem. Czy mężczyzna potrzebuje d--y pawiana na twarzy kobiety? Co z pazurami?czy naprawdę trzeba mieć szpony do polowań? Wiadomo że brudne paznokcie nie są lepiej ale można mieć czyste krótkie. Jak chłop nie chce się rozbierać to idzie do domu.
  • Odpowiedz
@ChickenDriver2: No moją kuśkę może oglądać tylko ja, moja różowa i mój lekarz. Ludzie za pokazywanie swoich części intymnych potrafią zgarnąć grube pieniądze a ja miałbym to robić za darmo XD?
+ zezwięrzęcenie
+ desensytyzacja

W tym przypadku akurat baby są mądrzejsze
  • Odpowiedz
@ChickenDriver2: w damskiej szatni nie byłem to nie wiem jak chodza, ale w męskiej to na siłownie gdzie chodze od 22r to na palcach u jednej ręki mogę policzyć gdzie ktoś chodził nago. rzadziej niż w raz w roku mniej więcej jest taki obrazek.
  • Odpowiedz
Dlaczego jest tak, że w męskiej szatni, czy pod prysznicem po basenie czy siłowni to normalne, że faceci chodzą nago i nikt nikomu się nie przygląda a w damskiej szatni z kolei dziewczyny łażą opatulone. Przecież wszyscy mają to samo?

@ChickenDriver2: Nie wiem, ale dziwne jest to, że kiedy ja byłem dzieciakiem i mieliśmy lekcje pływania ze szkoły dorosłe chłopy potrafiły chodzić z gołą fujarą pod prysznicami.
  • Odpowiedz