Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +73
Mireczki co się dzisiaj odwaliło to ja nawet nie
Pojechałem se w jedną stronę do pana weterynarza Uberem, się pytam ziomeczka czy będzie problem, bo kotka psotka, a ten że luzik arbuzik i dostał później tipa za piątala. Co się cholera owyła po drodze to aż żal mi ziomka xD
Dostała cztery zastrzyki i termometr do d... ale o dziwo na spokojnie wszystko.
Problem
Pojechałem se w jedną stronę do pana weterynarza Uberem, się pytam ziomeczka czy będzie problem, bo kotka psotka, a ten że luzik arbuzik i dostał później tipa za piątala. Co się cholera owyła po drodze to aż żal mi ziomka xD
Dostała cztery zastrzyki i termometr do d... ale o dziwo na spokojnie wszystko.
Problem
źródło: 1000015867
Pobierz

Mireczki grzebałem na tagach, ale im więcej czytam tym większy mam mętlik. Szukam drukarki dla syna lat 14, jeśli ma to znaczenie. Pierwsza styczność z tematem, ale nie chciałbym iść w najtańszą opcję.
Wybrałem wstępnie Anycubic Kobra S1 Combo.
I teraz pytanie, czy możecie polecić coś lepszego na start?
Tylko mówię o współczesnych bedslingerach a nie Enderze 3 Pro.
@jarqka: mój mąż kupił sobie na gwiazdkę i z tego co widzę jest zachwycony xD a robił spory research. Ważne dla niego było żeby była zamknięta komora
źródło: 1000050106
Pobierz@kajak98: chyba bardzo nie lubisz opa
@Bandrzejs: a1 mini lepsze niż kobra s1 xDDD
źródło: 1000049454
Pobierzźródło: 1E8C5451-6CB7-4F14-B253-B2AB9C03183E
PobierzWięc albo nie doczytałeś i nie odpowiadasz na konkretnie zadane pytanie, albo z jakiegoś powodu uważasz że a1 mini jest lepszy od s1 - w to już jest fanbojstwo, wybacz. W obiektywnych kategoriach i parametrach, to jest sprzęt nie do
A wydałem na nią jak i własną zrobioną komorę, grosze.
A co do endera 3 to tego gówna to nawet jego najwięksi zwolennicy wciskający go wcześniej wszystkim po cichu przestali wszystkim polecać i przeskoczyli na bambusy czy inne kobry, mimo wcześniejszych zapewnień, że ender 3 to najlepsza drukarka bo na żadnej innej drukarce nie nauczysz się tak drukować (przez ilość debilnych problemów
@kajak98:
źródło: cry-cry-behind-mask
Pobierz