Wpis z mikrobloga

@text: taka ogólna obserwacja: pół roku niedługo od przerżniętych przez bonżura wyborów i:

1. nadal du8a libka piecze
2. nadal nie panimaje przeciętny libek dlaczego J.E. Rafał Trzaskowski przegrał te wybory

wszystko stoi na dobrej drodze aby Sikorski 2030 przerżnął te wybory.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 18
1. nadal du8a libka piecze

2. nadal nie panimaje przeciętny libek

@qluch:
Nie trafiłeś, bo daleko mi do neolibka XD
Jedyne czego się przyjebuję, to śmiania z tego, że ktoś zna języki. Jest to dla mnie tak absurdalne, że nawet nie wiem jak to skomentować :)
  • Odpowiedz
2. nadal nie panimaje przeciętny libek dlaczego J.E. Rafał Trzaskowski przegrał te wybory

@qluch: Ale to jest akurat proste: głupota Polaków.

Oczywiście, możesz opisywać socjoekonomiczne warunki które tę głupotę nakierowały. Tak samo można opisywać czemu w Belgijskim Kongo wydarzyło się, co się wydarzło, ale u podstaw stoi jedno: zło ludzi.
  • Odpowiedz
@qluch: Piecze, bo mógł być w końcu prezydent mający odpowiednie kompetencje, a za to jest kolejny burak, który nawet tłumacza nie weźmie, bo woli udawać przed swoim elektoratem, że on przecież potrafi.
  • Odpowiedz
za słabo ABW prześwietla kandytatów a handel podpisami nadal istnieje

@PetalMindEssa: Przecież Nawrocki był od pisu to te podpisy były dla nich formalnością. Połowę sami działacze by dali. A brudy na niego wyszły srogie, zresztą żadnego ABW nie było do nich trzeba, bo chłop się sam podkładał, ale konkurencja nie doceniła głupoty w narodzie.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
Tylko to były wybory prezydenckie, a nie lingwistyczne ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@PogromcaPatusow:
Suuuuuuuuuuuuper że 35% społeczeństwa wystawiło kandydata, który duka i ma poziom anglika z 7 klasy podstawówki
  • Odpowiedz