Aktywne Wpisy

masternodeBTC +260
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

simpiara +89
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was ponownie 3 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was ponownie 3 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

źródło: polska_polityka
Pobierz1. nadal du8a libka piecze
2. nadal nie panimaje przeciętny libek dlaczego J.E. Rafał Trzaskowski przegrał te wybory
wszystko stoi na dobrej drodze aby Sikorski 2030 przerżnął te wybory.
@qluch:
Nie trafiłeś, bo daleko mi do neolibka XD
Jedyne czego się przyjebuję, to śmiania z tego, że ktoś zna języki. Jest to dla mnie tak absurdalne, że nawet nie wiem jak to skomentować :)
@qluch: Ale to jest akurat proste: głupota Polaków.
Oczywiście, możesz opisywać socjoekonomiczne warunki które tę głupotę nakierowały. Tak samo można opisywać czemu w Belgijskim Kongo wydarzyło się, co się wydarzło, ale u podstaw stoi jedno: zło ludzi.
@PetalMindEssa: Przecież Nawrocki był od pisu to te podpisy były dla nich formalnością. Połowę sami działacze by dali. A brudy na niego wyszły srogie, zresztą żadnego ABW nie było do nich trzeba, bo chłop się sam podkładał, ale konkurencja nie doceniła głupoty w narodzie.
XDDDDDD
@PogromcaPatusow:
Suuuuuuuuuuuuper że 35% społeczeństwa wystawiło kandydata, który duka i ma poziom anglika z 7 klasy podstawówki
1. Artur Bartoszewicz
2. Marek Jakubiak
3. Maciej Maciak
4. Joanna Senyszyn
5. Marek Woch