Wpis z mikrobloga

Gram sobie w The Legend of Zelda TOTK i o matko jaka ta gra jest dobra. Żadna gra mnie tak nie wciągnęła od wielu lat. Przysiadłem na chwilę i minęły trzy godziny a nie zrobiłem nic związanego z fabułą, tylko się włóczyłem bo zawsze jest coś ciekawego do zrobienia. Nadgra, 10/10 #nintendoswitch #gry
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kryspin013

Daj znać czy po 100h będziesz miał takie same odczucia

Mi się grało dobrze, ale po chyba nawet niecałych 100 h już trochę zaczęła nudzić i być powtarzalna.
  • Odpowiedz
Mi się grało dobrze, ale po chyba nawet niecałych 100 h już trochę zaczęła nudzić i być powtarzalna.

@Krupier: Zacząłem ci odpisywać o ToTK a potem ogarnąłem, że ty mówisz o BoTW. Dla mnie BoTW było dosyć puste i powtarzalne. Eksploracja nie nagradzała bo nagrody były dosyć generyczne. Do tego kapliczki jednak trochę potem. BoTW mnie tak wynudziło, że dosłownie przestałem grać i wróciłem do save jakos po 4 latach dopiero
  • Odpowiedz
@Kryspin013 hmmm, to może dam jej szanse za jakiś czas, jak mówisz, że jednak dobrze rozbudowali.

Póki co chyba za jakąś Yakuze bym się zabrał, bo w sumie nigdy nie grałem, ale nie wiem od której najlepiej zacząć. Szkoda tylko, że na tych key cardach są. :/
  • Odpowiedz