Wpis z mikrobloga

#wow Hej hej świerzy w temacie wowa jestem - miesiąc temu może kupiłem dodatek Midnight i mam kilka pytań.
- Czy po dzisiejszym prepatchu mogę zacząć kampanię Midnight? Jeśli tak to gdzie/jak? Bo ŻADNA kampania mi się nie wyświetla w podpowiedziach (mam zaznaczone low lvl questy).
- Dobrze rozumiem że kampania przeniesie nas do silvermoon i tam będziemy od nowa uczyć się "skinning" "herbalism" oraz "mining"? Chciałbym pobawić się bardziej w herbalism - czy będzie taki region jak pola uprawne w hollowfall?
P.S. Czy może ktoś streścić na czym polega alchemy w wowie? Zbieram "kwiatki" i później robię z nich potiony? dużo tego się sprzedaje? Da się z tego wyżyć?
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

- Czy po dzisiejszym prepatchu mogę zacząć kampanię Midnight? Jeśli tak to gdzie/jak? Bo ŻADNA kampania mi się nie wyświetla w podpowiedziach (mam zaznaczone low lvl questy).

nie, kampania itd. będzie od następnej środy, taki time gating

- Dobrze rozumiem że kampania przeniesie nas do silvermoon i tam będziemy od nowa uczyć się "skinning" "herbalism" oraz "mining"? Chciałbym pobawić się bardziej w herbalism - czy będzie taki region jak pola uprawne w hollowfall?

Niespecjalnie interesowałem
  • Odpowiedz
@6kuma: dodatek będzie 2 marca nie ma kampanii są zmienione talenty a za tydzien startuje event gdzie możesz pozbierać itemki żeby jakoś przyjemnie się expilo w dodatku. Możesz pobiegać raidy po squishu normal i heroic manaforge jest banalny. Jak coś to napisz bnet to ci powiem co i jak w grze.
  • Odpowiedz