Wpis z mikrobloga

Czyżby Ubisoft w końcu się przejechał na wciskaniu DEI i woke w swoich grach?

W sumie to dobrze wróży. Widać że zarząd w końcu poszedł po rozum do głowy i zaczął cancellować woke projekty, bo wiedzą, że świat się zmienił i nikt w to nie chce grać. Podobnie było jakieś 10-15 lat temu, wtedy też projekty były opóźniane i cancellowane, ale wtedy to szło w drugą stronę np. serial Świata Dysku The Watch, anulowali kilka razy, bo musieli go dostosować do lewackiej ideologii DEI i woke. Teraz całe szczęście pójdzie to w stronę normalności i może kolejny Assassin's Creed będzie sensowny.

#gry #ubisoft #bekazlewactwa
cybher2 - Czyżby Ubisoft w końcu się przejechał na wciskaniu DEI i woke w swoich grac...

źródło: ac

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cybher2: Gry Ubisoftu nie były aż tak woke w porównaniu z często znacznie lepiej sprzedającą się konkurencją.
One były po prostu gówniane.
  • Odpowiedz
  • 3
@vytah: były też gówniane, ponieważ kierownikami i scenarzystkami były feministki i aktywistki z niebieskimi włosami, które musiały tworzyć taką fabułę żeby pouczać gracza co ten powinien myśleć.
  • Odpowiedz
Czyżby Ubisoft w końcu się przejechał na wciskaniu DEI i woke w swoich grach?

@cybher2: Jak robisz identyczne gry przez milion lat to się na tym przejedziesz.

Teraz całe szczęście pójdzie to w stronę normalności i może kolejny Assassin's Creed będzie
  • Odpowiedz
  • 9
@SmugglerFan: nie wiem czy wiesz ignorancie, ale w Persji/Iranie nie ma arabów, tylko głównie Persowie. Do tego w remaku planowali zrobić z głównych bohaterów hindusów (tak jak na obrazku poniżej - dolna część), którzy nie mają wiele wspólnego z Persją. No i oczywiście celowe pobrzydzanie kobiecych postaci. To są elementy woke. No ale co ja wam będę tłumaczyć skoro nic do was nie dociera xD
cybher2 - @SmugglerFan: nie wiem czy wiesz ignorancie, ale w Persji/Iranie nie ma ara...

źródło: rypmk03wsh3g1

Pobierz
  • Odpowiedz
@cybher2: nie jestem prawakiem, nie znam sie na odcieniach skory arabow, hindusow, persow, iranczykow itp. to przykro mi ze tak sie splakales i obsrales bo zly odcien skory zobaczyles, idz sie mamie poskarzyc ze boli cie tak d--a od tego
  • Odpowiedz