Wpis z mikrobloga

#frajerzyzmlm #nwasd ,,K---a, oczywiście, że tak. Słuchaj, mordo, widać, żebym się tym przejmował? Siedzę w Dubaju, k---a, 20 parę stopni. Jakaś kudłata p---a siedzi sobie na YouTubie, waląc konia, k---a, do moich, do moich treści, nagrywa na mnie i to on tam się podnieca, tak, i to on jest fajny. K---a, jest nagrywa. Słuchaj mordo, przecież na każdego nagrywają, na dużych twórców nagrywają, na wszystkich nagrywają. Sekta finansowa. K---a, przecież nikt mi pieniędzy nie płacił. Każdy płaci za dostęp do edukacji. Ja też zapłaciłem. Więc mnie to śmieszy jak ktoś coś takiego nagrywa, nie ma w ogóle konkretnych argumentów. Bierze cztery te same osoby, które nagrywały kiedyś filmik. Już nie będę komentował, co to w ogóle za osoby. Śmiech na sali, gdzie, k---a, ja mam wideo, gdzie mam kilka set opinii na mój temat, gdzie normalnie ludzie wypowiadają się, że jestem dobrym człowiekiem i że dzięki mnie zarobili pieniądze. Także ja tam osobiście mam to w dupie. Niech się chłop podnieca, niech se tam siedzi, niech, k---a, się masturbuje pod moimi zdjęciami niech mu będzie dobrze z tym. Ja go pozdrawiam. K---a, gość mi tylko zasięg buduje, kolejne 10 osób do mnie dołączyło, właśnie dzięki tym treściom, które wrzucił. Także super. Ja się jaram. Nie widać? HA HA " https://www.instagram.com/reel/DTk93xeiBuv/
takowy_takowy - #frajerzyzmlm #nwasd ,,K---a, oczywiście, że tak. Słuchaj, mordo, wid...

źródło: image

Pobierz
takowy_takowy - #frajerzyzmlm #nwasd ,,K---a, oczywiście, że tak. Słuchaj, mordo, wid...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Sekta finansowa. K---a, przecież nikt mi pieniędzy nie płacił. Każdy płaci za dostęp do edukacji. Ja też zapłaciłem. Więc mnie to śmieszy jak ktoś coś takiego nagrywa, nie ma w ogóle konkretnych argumentów.

@takowy_takowy: UOKiK też nie ma argumentów?
  • Odpowiedz