Wpis z mikrobloga

via Android
  • 19
@DEMONzSZAFY: dać Polakowi zamordyzm a oni go będą jeszcze bronić. Oj będę miał ubaw w tym roku jeżdżąc trabantem. Ciekawe ile będzie mnie zatrzymywało na obywatelskie zatrzymanie obrońców SCT naprawdę nic innego mi nie zostaje tylko zorganizować sobie kamerkę i to nagrywać i na YT
  • Odpowiedz
@Lardor: kurcze, teraz się boje. Bo moja mazda 3 BL, jak ruszam rano na mrozie, to kopci jak by papieża wybrali. Bo wody w rurze dużo się kondensuje po nocnej jeździe. Pierwsze km to potrafi ładnie parować. Ale chętnie bym z takim pogadał i wytłumaczył mu te zjawisko.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@mac_mod: wiesz połowa myśli, że mój Trabant kopci bo jest 2 suwem a jest 4 suwem który też kopci parą wodną to co na fotach wysłałem to para wodna xddd
  • Odpowiedz
@Lardor: Tak jak gdzieś pisałem, SCT niedaleko pada od obozów koncentracyjnych, tylko czekać aż typy będą robić zbrojne grupy zatrzymujące samochody i wymierające sprawiedliwość
  • Odpowiedz
via Android
  • 6
@renniferlopez2: wsiadł w auto i pojechał spoko pewnie mu powiedzieli, że numer 997 nie służy do zgłaszania takich spraw osobiści raz stałem w korku i pasażer mi powiedział, że jak go nie wypuszczę to zadzwoni na policję i powie, że go porwałem. Oczywiście po za przystankiem nie mogę nikogo wypuścić więc gość zadzwonił. I mówi, że kierowca autobusu go porwał bo nie chce go wypuścić z autobusu. Coś tam grzecznie
  • Odpowiedz