Aktywne Wpisy

CZLOWIEK89 +72
#wroclaw odnośnie tego pobicia to żeby ktoś przypadkiem nie zrozumiał, że bronię patusów. Nie bronię i uważam, że trzeba takie zwierzęta eliminować ze społeczeństwa. Nie mogę się jednak nadziwić jak to trzeba nie mieć instynktu żeby zwracać uwagę takiemu czemuś, że wbili w kolejkę w Żabce, przecież kilometra widać, że to agresory na b----e bez cienia myśli w głowie i to się nie może dobrze skończyć. To pobicie na dla

squanchySquanch +293
Tak powinny wyglądać nowe banknoty Euro, nawet nie chce mi się komentować tych oficjalnych wypocin zaprezentowanych przez EBC bo to szkoda strzępić ryja
#banknoty #hobby #waluty #euro #uniaeuropejska #ue #ekonomia #numizmatyka
#banknoty #hobby #waluty #euro #uniaeuropejska #ue #ekonomia #numizmatyka
źródło: y16i6ca52gfh1
Pobierz

Mircy, korzystaliście może ze szkoleń z takimi osobami jak Adrian Kołodziej. Mam budżet na to, silne postanowienie żeby zwiększyć skilla sprzedażowego, wstępnie wybrałem sobie potencjalnych szkoleniowców, ale zanim w to wejdę chciałbym jeszcze poznać wasze opinie na ten temat. Będę wdzięczny szczególnie za opinie osób, które realnie brały udział w takich szkoleniach, a nie mirków malkontentów, którzy nigdy z tematem nie mieli do czynienia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@roksii: no właśnie ja chcę mieć pewność, że na szkoleniach Kołodziej trzyma poziom mniej więcej taki jak na swoim kanale, dlatego pytam o opinię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kawuel: no ja robiłem szkolenie u Adriana Kołodzieja. Co chcesz wiedzieć?
Poniżej moje pytania mireczku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1) Czy ze szkoleń Adriana wyniosę coś więcej niż oglądając jego filmiki na YouTube.
2) Czy wiedza, którą wyniosę ze szkoleń Adriana realnie przydaje się potem w prowadzeniu firmy (zwiększanie sprzedaży).
3) Czy dla uczestników szkolenia jest potem jakieś wsparcie / mentoring ze strony Adriana?
To nawet nie ma co porównywać. Szkolenia Kołodziej robi prawie całodniowe, a jego filmy na yt trwają po kilkadziesiąt minut maks. W filmach znajdziesz co najwyżej zajawkę, wstęp do tego co potem jest rozwijane na szkoleniach. Na yt masz więc ogólniki, a na szkoleniu szczegóły i odniesienia do konkretnych sytuacji. Więc jak dla mnie różnica jest kolosalna.