Wpis z mikrobloga

#adriankolodziej #opinie

Mircy, korzystaliście może ze szkoleń z takimi osobami jak Adrian Kołodziej. Mam budżet na to, silne postanowienie żeby zwiększyć skilla sprzedażowego, wstępnie wybrałem sobie potencjalnych szkoleniowców, ale zanim w to wejdę chciałbym jeszcze poznać wasze opinie na ten temat. Będę wdzięczny szczególnie za opinie osób, które realnie brały udział w takich szkoleniach, a nie mirków malkontentów, którzy nigdy z tematem nie mieli do czynienia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Adriana Kołodzieja kojarzę głównie z YouTube. Czasami go sobie oglądam. On ma dużo kontentu takiego motywacyjnego, ale to mnie nie interesuje. Z kolei te jego filmy zawierające porady biznesowe już jak najbardziej ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wydaje się, że na tych tematach biznesowych zna się najlepiej. Adrian dużo podaje przykładów ze swojej kariery zawodowej, więc widać, że ma w tym realne doświadczenie. Może właśnie dlatego tak dobrze się
  • Odpowiedz
  • 2
o jeśli trzyma poziom tego co na filmikach, to raczej będzie to dobra inwestycja.

@roksii: no właśnie ja chcę mieć pewność, że na szkoleniach Kołodziej trzyma poziom mniej więcej taki jak na swoim kanale, dlatego pytam o opinię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
no ja robiłem szkolenie u Adriana Kołodzieja. Co chcesz wiedzieć?

Poniżej moje pytania mireczku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1) Czy ze szkoleń Adriana wyniosę coś więcej niż oglądając jego filmiki na YouTube.
2) Czy wiedza, którą wyniosę ze szkoleń Adriana realnie przydaje się potem w prowadzeniu firmy (zwiększanie sprzedaży).
3) Czy dla uczestników szkolenia jest potem jakieś wsparcie / mentoring ze strony Adriana?
  • Odpowiedz
1) Czy ze szkoleń Adriana wyniosę coś więcej niż oglądając jego filmiki na YouTube.

To nawet nie ma co porównywać. Szkolenia Kołodziej robi prawie całodniowe, a jego filmy na yt trwają po kilkadziesiąt minut maks. W filmach znajdziesz co najwyżej zajawkę, wstęp do tego co potem jest rozwijane na szkoleniach. Na yt masz więc ogólniki, a na szkoleniu szczegóły i odniesienia do konkretnych sytuacji. Więc jak dla mnie różnica jest kolosalna.

2) Czy
  • Odpowiedz
ja akurat nie osobiście, ale mój znajomy był na kursie szkoleniowym u adriana kołodzieja. wszystko odbyło się jakoś w czerwcu zeszłego roku. akurat pamiętam dobrze, bo jak ten znajomek wrócił z tego kursu adriana to się strasznie nim podniecał. do tego stopnia, że aż zacząłem sobie cisnąć wtedy z niego bekę na co tamten się trochę sfoszył i coś tam nawet się do mnie sapał, że niby jestem zamknięty na rozwój i
  • Odpowiedz
@kawuel: nie ma sprawy. Jak ci zależy, to mogę podpytać o jakieś szczegóły tego szkolenia u adrana kołodzieja. Daj znać co o ty myślisz.
  • Odpowiedz
  • 1
@Moser: opinii o Adrianie generalnie w internecie jest sporo, ale tak jak pisałem te z pierwszej ręki są dla mnie najbardziej cenne. Jeśli więc możesz, to zapytaj jakiego rodzaju to było szkolenie, jak wrażenia, czego się nauczył, kiedy to było i ile kosztowało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kawuel: no dobra, dopytałem o opinię. To było jakieś szkolenie ze sprzedaży online. Gadaliśmy krótko więc wciąż nie znam szczegółów, ale generalnie skupiało się na budowaniu sklepu, lejka sprzedażowego, planowaniu i wdrażaniu kampanii marketingowej, obsługi ledów, etc. Czyli w zasadzie takie podstawowe kwestie imo, tyle, że w mocno spersonalizowanej formie, i bardziej konkretnej niż np. z jakiegoś podręczniku do marketingu. Myślę, że można te wszytskie kwestie samemu ogarnąć, zdobyć wiedzę
  • Odpowiedz
@kawuel: koszty szkolenia są z tego co mi wiadomo ustalane indywidualnie z Adrnianem i to też się zmienia na przestrzeni czasu, więc nie będę przekazywał, bo jeszcze kogoś wprowadzę w błąd. W każdym razie szkolenie było w mojej opinii raczej standardowo wycenione jak na tą branżę, więc biorąc pod uwagę zdobytego skilla można chyba powiedzieć, że warto.
  • Odpowiedz
  • 0
@Moser: no spoko, rozumiem. To chociaż na priv napisz jaki koszt szkolenia u Adriana, żebym wiedział chociaż czego się spodziewać.
  • Odpowiedz