Wpis z mikrobloga

Opłaca się kupować switcha 2? kupiłem OLEDa i gra się spoko ale mogę go jeszcze zwrócić
Denerwuje mnie np gram w Zelda totk i fps dropia do 20 ale za to dwojka nie ma oleda i bateria słabo trzyma
Co myślicie
#nintendoswitch
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Berda: Masz kasę bierz, mi tam ekran nie przeszkadza bo nie jestem nerdem a gram 50/50 za to masz zeldy w 60fps i jest zajebiście . Aku mogło by być faktycznie lepsze bo leciałem chyba 1:30h i zelda w oczach zjadła aku
  • Odpowiedz
@Berda: ja zmieniałem Oleda na switcha 2 głównie ze względu na wyższy klatkarz w grach. Nie żałuję zamiany i z perspektywy czasu wiem że zrobiłbym to ponownie. Jednak ogrywać Zelde TOTK w 60 FPS to całkiem inne doznania:).Wiadomo że OLED to OLED ale dla mnie liczy się płynność dlatego jestem zadowolony. Po prostu czuć ta większą moc konsoli.Ekran w 2 wcale nie jest taki zły. Pamięć konsoli na początek starcza
  • Odpowiedz
@Berda: nie miałem wcześniej Switcha, dostałem dwójkę i jestem zachwycony. Znowu chce mi się grać w gry i faktycznie to robię. Świetna konsola, a przed nią co najmniej 5 lat dobrego wsparcia.

Ekrany mam w dupie. Miałem telefon z LCD, teraz mam z AMOLED i w sumie nie widzę specjalnie większej różnicy więc na konsoli pewnie też bym nie widział.
  • Odpowiedz
@alWdIjJpz18nHw: Nie,nie kupowałem karty pamięci bo ja raczej nie ogrywam więcej niż 2 gier w jednym momencie + z doskoku mario karty więc mi tam miejsca nigdy nie brakuje. Jeśli chodzi o jakieś akcesoria to jeśli grasz dużo w handheldzie to polecam Ci kupić gripa,a jeśli chodzi o tv to pro controller,no i oczywiście szybke na ekran i jakiś case
  • Odpowiedz
@Setivar: dzięki dobrodzieju.

@Berda Grip to ustrojstwo w postaci nakładki na konsolę. Zyskujesz wtedy lepszą ergonomię chwytu. Do wersji OLED na pierwszym switchu to był dla mnie must have, konsola leżała w dłoniach wtedy tak dobrze, jakbym trzymał dużego gamepada, a nie płaską grubą deskę.
  • Odpowiedz