Wpis z mikrobloga

Jak już macie przerobioną konsolę i gierki, to skąd wziąć update i dlc? Przeszukałem internet po stronkach które udało mi się odkopać, próbowałem używać softu do odblokowania dlc ale w przypadku gry której szukam, dane dodatku nie istnieją w najnowszym dostępnym patchu.

Istnieje wersja deluxe tej gry na psn, ale nigdzie w sieci znaleźć jej nie mogę. Jak sobie radzicie z takimi wyzwaniami? Widział ktoś dodatek "Movers in paradise" do gry "Moving out"? albo wersję deluxe?
#ps4 #jailbreak #konsole
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@ziom41: To chetnie przyjmę jakąś wskazówkę. Wszędzie jest tylko update 1.03 i DLC "Employees of the month". Nawet rozpakowywałem tego patcha 1.03 i on faktycznie nie zawiera nowych leveli z tego drugiego DLC. Na jakiej podstawie zatem stwierdzasz że słabo szukam?
  • Odpowiedz
  • 0
@slawomirus: No niestety nie idzie tego znaleźć i po prostu chciałbym już skumać dlaczego. Tak jak pisałem na dlpsgame.com też nie ma tego dodatku, rozpakowując paczkę danych w środku do nowych lvli wydaje się też nie być więc nie mogę zrobić prostego unlockera.

Nie wiem właśnie co jest powodem że nigdzie w necie takich danych nie mogę znaleźć, co jest w zasadzie dość nietypowe.
  • Odpowiedz