Aktywne Wpisy

solejukowski +459
Pokolenie trzydziestolatków nie jest słabe. Ono zostało wychowane w obietnicy, której świat nie dotrzymał.
Dzisiejsi trzydziesto- i trzydziestoparolatkowie są jednym z najbardziej psychologicznie przeciążonych pokoleń ostatnich dekad. Nie dlatego, że „nie chce im się pracować”. Nie dlatego, że są roszczeniowi. I nie dlatego, że „kiedyś ludzie mieli gorzej”.
Ich dramat polega na czymś innym: dorastali w epoce wielkiej obietnicy możliwości.
Słyszeli:
Dzisiejsi trzydziesto- i trzydziestoparolatkowie są jednym z najbardziej psychologicznie przeciążonych pokoleń ostatnich dekad. Nie dlatego, że „nie chce im się pracować”. Nie dlatego, że są roszczeniowi. I nie dlatego, że „kiedyś ludzie mieli gorzej”.
Ich dramat polega na czymś innym: dorastali w epoce wielkiej obietnicy możliwości.
Słyszeli:

rastafari85 +248

Jak macie dowody , to pokażcie, jak przejrzeliście ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pozostają mu sugestie że fundacja defrauduje pieniądze. Gdyby miał cień dowodu na to darłby ryja na ten temat.
Ale go nie ma- więc będzie działać dokładnie w taki sposób. Ja już to widziałem setki razy.
@new-object: kolego, p--------z to co najwyżej ty. Ja nie twierdzę że oszukują bo nie znam tej fundacji i nie chce mi się szukać co to jest. Ja tylko piszę że zawsze
Warto też się upewnić że nie rozmawiam z kacapami, czy perdofilami. Bo kto wie, kto jest po drugiej stronie. Może nimi jesteście? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Warto się zawsze upewnić co do wiarygodności waszych wpisów.
@Strigiformesman: ale screen nie pokazuje nawoływania do "sprawdzenia wiarygodności" tylko od razu oskarża organizatorów zbiórki o "kupno auta dla prezesa" i gada coś o korupcji, samemu nie wiedząc kto organizuje tą zbiórkę.
Trzeba by się upewnić, czy nie jesteś przegrywem zapraszającym małe dzieci do piwnicy. Ja nie sugeruje, że tak jest i nie chce mi się szukać dowodów, po prostu wśród przegrywów zawsze kręcą się
@Strigiformesman: Na razie to szukają dostawcy tych generatorów, na wczoraj, najlepiej z dowozem i serwisem na miejscu xDDDD
Tak to się kończy jak fundacja powołana do robienia polityki i windowania pozycji ukraińców w Polsce niechcący wdepnie w temat zrobienia konkretnej pomocy poza robieniem konferencji politycznych i czytania na głos (to tez zresztą było zrobione przez podwykonawców).
Oni sami nic