Wpis z mikrobloga

@new-object: co jak co, ale chłop ma rację. Zawsze warto sprawdzić wiarygodność organizatora zbiórki, nieważne jak szczytny jest cel. Inaczej może się później okazać że chciało się zrobić dobrze a pieniądze wcale na pomoc nie trafiły
  • Odpowiedz
  • 150
@Strigiformesman desire 22 od kilkudziesięciu godzin ma meltdown i szuka punktu zaczepienia. Czy sam sprawdził zbiórkę? Nie.
Pozostają mu sugestie że fundacja defrauduje pieniądze. Gdyby miał cień dowodu na to darłby ryja na ten temat.

Ale go nie ma- więc będzie działać dokładnie w taki sposób. Ja już to widziałem setki razy.
  • Odpowiedz
no to dawajcie logicznie dowody, że FUNDACJA "STAND WITH UKRAINE" oszukuje. Chyba że tak tylko p---------e, oskarżacie na prawo i lewo bez dowodów?

Jak macie dowody , to pokażcie, jak przejrzeliście ( ͡º ͜ʖ͡º)

@new-object: kolego, p--------z to co najwyżej ty. Ja nie twierdzę że oszukują bo nie znam tej fundacji i nie chce mi się szukać co to jest. Ja tylko piszę że zawsze
  • Odpowiedz
@Wraczek: Boli bo w obwodzie biełgorodzkim jest pod względem ogrzewania jest jeszcze gorzej niż na Ukrainie, ale im żaden "sojusznik" agregatów nie wyślę, ani zbiórki nie zrobi.
  • Odpowiedz
Zawsze warto sprawdzić wiarygodność organizatora zbiórki

@Strigiformesman: ale screen nie pokazuje nawoływania do "sprawdzenia wiarygodności" tylko od razu oskarża organizatorów zbiórki o "kupno auta dla prezesa" i gada coś o korupcji, samemu nie wiedząc kto organizuje tą zbiórkę.
  • Odpowiedz
@Strigiformesman:

kolego, p--------z to co najwyżej ty. Ja nie twierdzę że oszukują bo nie znam tej fundacji i nie chce mi się szukać co to jest. Ja tylko piszę że zawsze warto się upewnić co do wiarygodności

Trzeba by się upewnić, czy nie jesteś przegrywem zapraszającym małe dzieci do piwnicy. Ja nie sugeruje, że tak jest i nie chce mi się szukać dowodów, po prostu wśród przegrywów zawsze kręcą się
  • Odpowiedz
chciało się zrobić dobrze a pieniądze wcale na pomoc nie trafiły

@Strigiformesman: Na razie to szukają dostawcy tych generatorów, na wczoraj, najlepiej z dowozem i serwisem na miejscu xDDDD
Tak to się kończy jak fundacja powołana do robienia polityki i windowania pozycji ukraińców w Polsce niechcący wdepnie w temat zrobienia konkretnej pomocy poza robieniem konferencji politycznych i czytania na głos (to tez zresztą było zrobione przez podwykonawców).
Oni sami nic
  • Odpowiedz