Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@tuhajbej: Zdajemy sobie sprawę do czego doprowadza popieranie Trumpa dlatego jesteśmy zaangażowani w walkę z jego zwolennikami we wszystkich państwach.
  • Odpowiedz
@rzuf22: Tak tylko różnica polega na tym że ci którzy dopuścili się ataku na Kapitol zostali osądzeni i skazani, a politycy na prawej stronie potępili to wydarzenie i nigdzie więcej się to nie powtórzyło.

Demokraci z kolei mówią tak jak mój poprzedni rozmówca - że się należało i że nic się nie stało ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
jesteś polakiem, strasznie irytuje mnie twoja prowincjonalna morda a już szczególnie twoje głupie i wiejskie pochodzenie, proszę państwa, jego dziadek nie potrafił pewnie czytać i orał pole swoją babą, nie chcemy takich w kraju

@Hadolf_Itler: Dopóki ktoś nie zaczyna wprowadzać w życie planu ostatecznego rozwiązania kwestii wieśniaków ma prawo do swoich poglądów. Moja wolność kończy się tam gdzie zaczyna twoja i vice versa. Raczej nie będziesz wspierał linczu na osobach
  • Odpowiedz
@tuhajbej:

Naprawdę nie zdajecie sobie sprawy że kiedy znormalizujemy takie zachowanie to już tylko kwestia czasu kiedy na własnej skórze doświadczycie tego samego?

powiem nawet więcej, mieliśmy przez całą historię wiele takich przykładów i trudno się z tobą nie zgodzić jednak gdzie jest granica? Ten pan był emanacją w--------a tłumu na całe ICE, tego samego ICE, które nie było święte przez ostanie tygodnie. Na szczęście usa to kraj trzeciego świata a
  • Odpowiedz