Wpis z mikrobloga

Szkoda pojedynczych tagów bo coś mi mówi, że wykop nie dotrwa do 2027. Ostatnie miejsce w polskim internecie gdzie jeszcze da się prowadzić dyskusje z obcymi ludźmi.
No cóż trudno.
#wykopgate20
kinson - Szkoda pojedynczych tagów bo coś mi mówi, że wykop nie dotrwa do 2027. Ostat...

źródło: 1000018540

Pobierz
  • 94
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kinson: jest jeszcze Hejto i całkiem nieźle tam jest (choć mniej zabawnie)
byłem tam przez parę miesięcy po ragequitcie (gdy jacyś kretynie wybrali na prezydenta pospolitego gangstera) i jedyne czego tam brakuje na razie to właśnie użytkownicy.
  • Odpowiedz
gdy jacyś kretynie wybrali na prezydenta pospolitego gangstera)

@niegwynebleid: i właśnie takich na tym hejto najwięcej. Dyskusja tam jest prawie niemożliwa, chcoiaz średnia wieku pewnie bliżej 40, a jednak już w swoich skrajnościach.
  • Odpowiedz
@JuneJohn: no i to jest fajne na wykopie - wszyscy widzą że wybrali idiotę, sutenera, miałkiego gangstera, kibola, który zrobił państwo na mieszkanie, ale na łykopie się znajdą ludzie co go będą bronić. Chyba w imię jedynej prawdziwej męskiej miłości bo to tylko tłumaczy ślepotę.
  • Odpowiedz
trzeba sie przenosic panowie bo ten wykop do juz dno dna

@f9JXBEArQ2H4TKl: ja wiem. Ale nadal tu jest najśmieszniej. Są najlepsze memy, dalej można spotkać ciekawych ludzi i (już mniej) ekspertów od wszystkiego. Ale po śmieszne memy tylko tutaj. A nie jakieś prawackie z Generatora Memów dla Grażyn
  • Odpowiedz