Wpis z mikrobloga

Ja pierdziele, skasowali memcenowi partie, bo nie zlozyl sprawozdania. Teraz zarejestrowal nowa partie Imperium Kontratakuje. Serio ludzie, wyborcy tego pajaca jestescie powazni? #polityka
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Winatuska: patrząc na to co odpie.dalalo pis i jeszcze bardziej odpie.dala KO to dziwisz sie ze ktoś glosuje na Brauna czy Mentzena? Wolalbym by pies rządził niż oni wszyscy.
  • Odpowiedz
@MadMan1: serio wolałabyś by rządził zwolennik Putina czy tam jak mówisz pies? Rozumiem że tak rozsądnie podszedłeś do spawy i twierdzisz że to jak jest i to co mamy nic nie jest warte i jest tak źle że trzeba władze oddać w ręce potwierdzonych socjopatów którzy dosłownie masy ludzi wysyłają na śmierć?
  • Odpowiedz
@Hubbabubbastyle: nie. Wolałbym by rządził pies, bo nie sprzeda mi kraju. Już teraz rządzą zdrajcy, rządzili i będą rządzić. Obojętnie z której obecnej partii. Nie napisałem, że wolalbym kogos z nich ale ze nie dziwi mnie, że ludzie ich wybierają mając takie alternatywy jak PiS czy KO.
  • Odpowiedz
@Sebastix: to normalne i rozumiem Cię Ja po prostu jestem bardziej wyrozumiały wobec dziwactw ludzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) już mnie nic nie zdziwi, ale nadal mnie to wszystko denerwuje. To, że nie mamy normalnych polityków ani w Polsce ani w UE...
  • Odpowiedz
@MadMan1: pewnie się czepiam ale taki pies też może za smaczka zamerdac ogonem tak jak może się Tobie nie spodobać, co uważasz za zdradę? Piszesz że wszyscy zdradzają nasz kraj, ja natomiast uważam że nasz kraj zdradza naród który wytrzymuje pół roku w danej sytuacji i jak tylko pojawi się krzykacz populista to nawet jak by największą głupotę mówił ludzie dają mu władze, naród zdradza swój kraj bo się sprzedał
  • Odpowiedz
Ja pierdziele, skasowali memcenowi partie, bo nie zlozyl sprawozdania. Teraz zarejestrowal nowa partie Imperium Kontratakuje. Serio ludzie, wyborcy tego pajaca jestescie powazni?

@Winatuska: Nie złożyli sprawozdania, bo by wyszło, że robią srogie defraudacje. Nie pierwszy raz to robią.
  • Odpowiedz
@przeciwko78: w platformie nigdy nie bylo przekrętów, złodziejstwa i cwaniactwa. never.

Nowak, myrcha groszki , ten pijak z pogłosem, syn tuska umorzony w ambergold.
same tuzy intelektu i przyzwoitości
  • Odpowiedz