Wpis z mikrobloga

W tym roku będę miał 30 lat w listopadzie. Piękny wiek na magika, pytanie czy się odważę. Bo już i tak nic się nie zmieni, zostałem zniszczony, reszty życia, ambicji i pewności siebie co miałem zostały mi odebrane. Nie potrafię rozmawiać, nie potrafię się zachowywać, wszystkiego się boję. Plan normicki mojej eliminacji został zakończony pomyślnie. Mam nadzieję tylko, że moi oprawcy zdechną na raka mózgu a ich dzieci i partnerzy dostaną AIDS kiedy mnie już tu nie będzie, choć raczej są to tylko marzenia, wszyscy wiemy że będą wieść szczęśliwe życia, będą bogaci i założą rodzinę i w międzyczasie będą szczać na mój grób
#przegryw
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WujekMokrePalce:

w międzyczasie będą szczać na mój grób

Myślę, że nawet przez sekundę o Tobie nie pomyślą a co dopiero gdzieś łazić, siura na mrozie eksponować. Ty o nich myślisz oni o Tobie nie. Natura.
A tak poza tym to mam nadzieję, że jednak nie będzie maga i znajdziesz swoje szczęście w prostych przyjemnościach, pasjach, nauce czy w czym tam jeszcze można znaleźć szczęście.
  • Odpowiedz
@The_Czop_Show:

Myślę, że nawet przez sekundę o Tobie nie pomyślą

Niestety nie masz zupełnie racji. Normictwo pobudowuje sobie czyjeś ego cierpieniem innych. Z doświadczenia to wiem. Cierpienie, które zadali wywołuje u nich uśmiech do końca życia, chyba że znajdą sobie inną ofiarę.

A tak poza tym to mam nadzieję, że jednak nie będzie maga i znajdziesz swoje szczęście w prostych przyjemnościach, pasjach, nauce czy w czym tam jeszcze można znaleźć
  • Odpowiedz
@WujekMokrePalce: ja jestem z Konurnbacji Górnośląskiej. Jak mieszkasz w okolicy to dawaj w weekend idziemy na trening albo ci dobre miejsce do obserwacji wiewiórek pokaże i będzie git. Jak lubisz czytać (albo kuedyś lubiłeś) to się książkami możemy wymienić jeszcze.
  • Odpowiedz
  • 1
@WujekMokrePalce: Ej a jest taka faza... Skoro już i tak Ci nie zależy na niczym to po co się martwić? Dlaczego nie zacząć mieć w------e na jakieś kompleksy i mówić i robić co Ci leży na sercu i co myślisz bez żadnej spiny? Skoro Ci i tak na życiu nie zależy to zrób sobie taki eksperyment a zobaczysz jak wszystko się w okol Ciebie zmieni.
  • Odpowiedz