Wpis z mikrobloga

@reca: 495 pałndów do przodu - gratulacje! Ja nie mam szczęścia do zdrapek, choć czasem zagram dla chwili adrenalinki i marzeń A JAK SIĘ UDA ;))
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 4
@nabbek: no ja akurat raz na ruski rok zagram i to za £1 ale tak stanełem tu gdzie fajki są i mówie a daj zdrapke za 5ke do kanapki. Dopiero po 3h od zakupu zdrapałem i aż nie wierzyłem jaki mnie zaszczyt kopną w dupe
  • Odpowiedz
@nabbek: same here, raz w miesiącu puszczę sobie EuroMillions, czasami nawet wygram te £2,40 xD
@reca gratki. Narobiłeś smaka, jak wygram te 75mln w EuroMillions dzisiaj to Ci odpalę jedną bańkę ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
EuroMillions

@KedzioRRz: Te Euro Millons przez to, ze masz trafic 5 numerkow glownych i te 2 dodtakowe - robi prawie niemozliwym trafeinia, w porowananiu np z Lotto z PL

@reca jak sie juz chwalimy - raz wygralem w jakis online losownaiach Nintedno Switch Handheld limitowana wersje
  • Odpowiedz
@reca jak sie juz chwalimy - raz wygralem w jakis online losownaiach Nintedno Switch Handheld limitowana wersje

@DrGreen_2: no to jak się już chwalimy - kiedyś, tak w okolicy 6 klasy podstawówki, zagrałem w totka i wygrałem trójeczkę. Od czasu do czasu wysyłałem i czasem coś tam wpadło. Kiedyś napaliłem się i pewnego dnia powypełniałem (wtedy się jeszcze ręcznie zakreślało przez papier samokopiujący) z 50 kuponów. Trwało to wieki
  • Odpowiedz
@reca: super jeśli to pierwszy raz i wyciągnąłeś coś z kasyna, teraz najtrudniejsza część tej rozrywki- jeśli chcesz wyjść na plus, to już nigdy więcej w to nie graj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
@rzaden_problem: od czasu do czasu tylko wezme zdrapke za funciaka, ale to z 2razy w roku. Teraz mnie akurat naszło jak stałem w kolejce. Wcześniej wygrałem z 2 razy ale to sumy 5 czy 10.
  • Odpowiedz