Aktywne Wpisy

jmuhha +1
Wytłumaczy mi skąd faceci koleżanek mają 3000 na zakup pierścionka i z 5000 zł na wyjazd na wakacje gdzie się oświadczają? ( ಠ_ಠ)
Podczas świąt naliczyłam 4 nowe pary wśród znajomych (╥﹏╥)
Podczas świąt naliczyłam 4 nowe pary wśród znajomych (╥﹏╥)
źródło: 1000026376
Pobierz
Wojciech_Skupien +240
Syn lvl 5 zaprosił sobie kolegę na chatę, stoję w kuchni i słyszę jak mówi mu "a mój tata to mój przyjaciel i on potrafi wszystko".
W jednej sekundzie zrobiło mi się ciepło w sercu.
I zamiast na tym skończyć, to musiał podkoloryzować i ryczy: "Tato! Stań na rękach bo Stasiu nie wierzy!".
Moje zdolności negocjacyjne z pięciolatkami są nikłe, więc podjąłem się tej próby by bronić swojego imienia w oczach syna
W jednej sekundzie zrobiło mi się ciepło w sercu.
I zamiast na tym skończyć, to musiał podkoloryzować i ryczy: "Tato! Stań na rękach bo Stasiu nie wierzy!".
Moje zdolności negocjacyjne z pięciolatkami są nikłe, więc podjąłem się tej próby by bronić swojego imienia w oczach syna

Wg statystyk jest tam średnio 400 tys. aktywnych użytkowników.
Najbardziej popularne posty z tygodnia mają 1.8k - 1.4k upvote-ów
Z miesiąca 2.6-2.4k
Na wykopie mamy ponoć ponad 2 mln użytkowników.
Na głównej znaleziska mają przeważnie w ciągu tygodnia mają ok 2k wykopów (obecnie jedno popularne ma aż 2.8)
Miesięcznie zbliżają się do 3k z pojedynczymi wpadającymi do 4k/5k
Czyli ogólnie bardzo podobne liczby z naciskiem na to że wykop ma jednak większą liczbę użytkowników.
Pojedyncze znaleziska się wyróżniają ale nie ma trendu wskazującego na zdecydowanie większą liczbę użytkowników.
Szacuję że realnie na wykopie jest ok 30-35% więcej osób niż na reddicie czyli ok 540k aktywnych i maks 1mln ogólnie
#wykopgate20 #afera #reddit
źródło: Screenshot 2026-01-20 160237
Pobierz