Wpis z mikrobloga

Chyba najgorsze uczucie w dorosłym życiu to jak przeglądasz media społecznościowe swoich dręczycieli z szkoły i widzisz że mają szczęśliwe życie - dom, rodzina, dzieci, co trochę jakieś wakacje w ciepłym kraju. Nawet gość co był z charakteru totalnym chujem ma ładną Julkę za żonę... nie ogarniam co kobiety widzą w takich typach.

#blackpill #przegryw #przegrywpo30tce #przegrywpo40tce #logikarozowychpaskow
Tetsuya - Chyba najgorsze uczucie w dorosłym życiu to jak przeglądasz media społeczno...

źródło: z28280266Q,Bullying-moze-miec-powazne-konsekwencje--dlatego-n

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 14
@DzisiajScatuNieBedzie W ogóle ostatnio miałem z typem sprzeczkę na FB bo ciągle wrzucał jakąś ruską propagandę i napisał, że jak wróci do Polski(*) to znowu będzie mnie bił. Typ jednak nie wie, że od wielu lat ćwiczę na siłowni a on z tą swoją tuszą to chyba po 10 sekundach dostanie zadyszki.

(*)bo klasyczek - oczywiście wielki patriota z Polski siedzi za granicą, na tym przebrzydłym zachodzie, na który ciągle nadaje
  • Odpowiedz
@Tetsuya ciekawe czy lamusy których ja gnębiłem przegladaja moje media społecznościowe? W sumie To nawet nie mają po co, bo nic nie dodaje. Ale mam nadzieję i tak, że to robią i się smucą, że mam wspaniałe życie, a oni nie xD
  • Odpowiedz
@Tetsuya: Pracowałem z takim co był wyżej postawiony w firmie, a w szkole wiecznie się nad wszystkimi znęcał. Zone ma i ja bije, 2 dzieci, które go nie kochają i pije pol litra po pracy i w pracy
  • Odpowiedz
@Tetsuya: Ja czasem przeglądam wpisy w CEIDG tych wszystkich rekinów biznesu z gimnazjum i widzę np, że zamknęli swoją super firmę po 6 miesiącach działalności xDDD
  • Odpowiedz
@Tetsuya: wkleje tu moj komentarz z jednego znaleziska sprzed kilku dni:

Nie chce tego ogladac, bo sam bylem przesladowany w szkole, wiec nie chce sobie przypominac. Chcialbym tylko napisac, ze postrzeganie swiata przez zwyklych ludzi jest skrzywione, a ludzie sa zaklamani wewnetrznie. W kazdej szkole, kazdego roku, dziesiatki uczniow doswiadcza jakiejs formy znecania sie - fizycznej, albo psychicznej. To jest cos, co trwa czesto latami. Nikt dookola tego nie widzi.
  • Odpowiedz