Wpis z mikrobloga

W ciągu 3 lat Monopoly GO uzyskało 6 miliardów dolarów zysku.
13 lat zajęło GTA5 osiągnięcie 10 miliardów zysku
W tym roku lub w połowie przyszłego MonopolyGO przebije 10 miliardów dolarów zysku.

https://wykop.pl/link/7874051/monopoly-go-dogania-gta5-w-zyskach

#gielda #ciekawostki #gry #heheszki #grymobilne

TL;DR: Monopoly Go, developed by Hasbro and Scopely, became the fastest mobile game to surpass $6 billion in revenue through in-app purchases, achieving this milestone in just 1,275 days. Generating $200 million monthly, it ranks as the 14th highest-grossing mobile game globally, highlighting Scopely's growing influence in mobile gaming.
Neocaridina - W ciągu 3 lat Monopoly GO uzyskało 6 miliardów dolarów zysku.
13 lat za...

źródło: a9a294bc47fa9ae2d07a4764e510a8faef0ba4b76a0304b7b5c7dd1df56df063

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

W ciągu 3 lat Monopoly GO uzyskało 6 miliardów dolarów zysku.

13 lat zajęło GTA5 osiągnięcie 10 miliardów zysku

@Neocaridina: co do k---y xD
o gta słyszę od nastu lat, a monopoly go nie wiem czy nie dowiaduję się teraz xD
  • Odpowiedz
  • 4
o gta słyszę od nastu lat, a monopoly go nie wiem czy nie dowiaduję się teraz xD

@hpiotrekh: I są dopiero na 14 miejscu ( ͡° ͜ʖ ͡°)- więc jest jeszcze 13 lepiej zarabiających mobilnych gówienek o których nie słyszałeś.
  • Odpowiedz
@hpiotrekh: to jest jakiś inny świat po prostu. Ja np. uważam się za gracza, a nigdy nie płaciłem za nic w grach mobilnych. Ba, w ogóle nie gram w typowe mobilki, prędzej w konwersję normalnych gier na telefon, za które płacę raz.

Nie wydaje mi się też, żeby ktokolwiek z moich znajomych graczy inwestował w mobilki.

Plus tak jak ktoś wyżej napisał, spory w tym udział Chin i ich rynku.
  • Odpowiedz
@jandiabeldrugi: no w mobilkach to chyba skala robi robotę. na pc grasz w coś 'poważniejszego' a na telefonie to odpalasz candy crush na kiblu w robocie i klikasz.
Sam znam chłopa kolo 50 poważny pracownik z biura, co n---------ł w to non stop xd

A zdanie mam takie jak Ty. nigdy na mobilce nie wydałem kasy na mikrotransakcjach, ani nawet na skasowanie reklam.
kilka gier kupiłem i też się skupiam
  • Odpowiedz